Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mervik
Koneser
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 13.02.2013 22:52

Musicie zrozumieć ,taniej można było zabukowac jesienią .
Chorwacja nie jest taka tania ,ceny windują pod Niemców choć nam taniej wynajmują :papa:
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 14.02.2013 08:28

agata22051979 napisał(a):maniusc, a gdzie?

dowolnie, byle blisko do morza...
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 14.02.2013 11:01

Witam wszystkich na forum :) chciałam Was prosić o poradę. W tym roku chcemy jechać do Baśka Voda i po kilkunastu mailach z Chorwatami zdecydowaliśmy się na villaana tylko jest problem bo wcześniej miały jeszcze jechać z nami 3 osoby i jak pisałam z tą panią to wysyłała mi inną stronkę i pisała że wszystko jest nowe itd, teraz kiedy tamci nie mogą jechać i jedziemy sami z dwójką dzieci wysłała mi inne zdjęcia nic z tego nie rozumiem :?
Ostatnio edytowano 14.02.2013 22:50 przez mea, łącznie edytowano 1 raz
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 14.02.2013 11:14

apartament najpierw zamówiłes na 7 osób ,a teraz na 4 osoby .
a czy w tej willi miała wolne na czery osoby,widocznie nie .A żeby nie tracić klienta dała ciebie do swojego drugiego lokum albo do znajomych :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.02.2013 11:41

mea napisał(a):Witam wszystkich na forum :)

Witam

mea napisał(a):...

Proszę natychmiast usunąć linki do kwater (patrz Regulamin tego działu) :!:
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 14.02.2013 13:20

Jakby ktoś miał namiar na apartament w Nemir dla 4 osób ( 2 osoby dorosłe + 2 dzieci) to bardzo proszę o info na... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
andrzejk1975
Cromaniak
orebic apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 14.02.2013 14:08

szukam kwatery dla 4 osób dorosłych i trójki dzieci w Orebicu z góry dziękuję za pomoc
wojtek1981
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek1981 » 14.02.2013 19:49

Witam drugi raz do Chorwacji rok temu byłem w Brella i było super teraz myślę o Podgora wię c jak macie jakieś namiarki na fajny apartament 2+1 blisko morza to proszę o kontakt .

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
joe
Podróżnik
Istria ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) joe » 14.02.2013 22:37

Witam !

Może ktoś ma namiary na apartamenty 2+1 na Istrii ... najlepiej w Porec , Rovinj , Pula lub inne miasta od w/w strony .

priv lub joe_00(małpa)poczta.onet.pl

W ramach rewanżu mogę podać sprawdzone kwatery w Privlace-Sabunike i Mandre na Pagu ...

Pozdrawiam 8)
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 14.02.2013 22:52

przepraszam, nie wiedziałam, że nie można dodawać linków, zapamiętam to :)
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 14.02.2013 23:00

mervik napisał(a):apartament najpierw zamówiłes na 7 osób ,a teraz na 4 osoby .
a czy w tej willi miała wolne na cztery osoby,widocznie nie .A żeby nie tracić klienta dała ciebie do swojego drugiego lokum albo do znajomych :wink:

My nie chcieliśmy 7 osobowego apartamentu, od początku mieliśmy mieć 4 osobowy osobny apartament a tamci w osobnym dlatego tego nie rozumiem. Powinna chyba napisać, że w tamtym nie ma wolnego terminu czy coś a nie podsyłać inne zdjęcia.. Nie lubię takich sytuacji i wydaje mi się to jakieś nieszczere :? cenę ustalałam z myślą o tamtych zdjęciach. Czy był ktoś u tej Pani? kilka dobrych opinii gdzieś przeczytałam a teraz takie zaskoczenie :oops:
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 14.02.2013 23:22

Bardzo proszę o namiary na sprawdzone apartamenty blisko plaży (100 m) w Baśka Voda ze znośną ceną, 2 osoby dorosłe+2 dzieci
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 14.02.2013 23:24

mea napisał(a):
mervik napisał(a):apartament najpierw zamówiłes na 7 osób ,a teraz na 4 osoby .
a czy w tej willi miała wolne na cztery osoby,widocznie nie .A żeby nie tracić klienta dała ciebie do swojego drugiego lokum albo do znajomych :wink:

My nie chcieliśmy 7 osobowego apartamentu, od początku mieliśmy mieć 4 osobowy osobny apartament a tamci w osobnym dlatego tego nie rozumiem. Powinna chyba napisać, że w tamtym nie ma wolnego terminu czy coś a nie podsyłać inne zdjęcia.. Nie lubię takich sytuacji i wydaje mi się to jakieś nieszczere :? cenę ustalałam z myślą o tamtych zdjęciach. Czy był ktoś u tej Pani? kilka dobrych opinii gdzieś przeczytałam a teraz takie zaskoczenie :oops:

mea, nie pytaj nas, zastanów się, jak my Ci możemy pomóc w tej sytuacji? Zapytaj kobietę bezpośrednio, co jest grane, załącz poprzednio przesyłane zdjęcia, ze nie rozumiesz, co się stało, ale chyba nastąpiła jakaś pomyłka, czy nieporozumienie, że prosisz o ponowną weryfikację, bo chyba coś tu nie gra i czekaj, co odpowie
może kobieta się ukorzy i powie, że coś jej się pomyliło, co też mogło mieć miejsce
wal do kobiety jak w dym, a nie się czaisz - to najlepsza droga, trzymam kciuki za spektakularny sukces z fajerwerkami! :) :papa:
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 15.02.2013 00:27

dzięki Agata :) jednak ja przewiduję porażkę a już się napaliłam na tamten apartament. Napisałam do Niej maila, że rozmawialiśmy wcześniej o innych apartamentach i gdy już byliśmy zdecydowani to ona wysyła mi inne foty.. ciekawa jestem co odpisze. Od Was chciałam pomocy takiej czy spotkaliście się z tym, że ta Pani ma dwa apartamenty o tej samej nazwie bo jakoś to odebrałam jakby ktoś się podszywał pod Nią... hmm już sama nie wiem, jutro się okaże, póki co czekam na info z kwaterami ;)
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 15.02.2013 02:35

mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone