Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa.krakuska
Croentuzjasta
Re: Vodice 2014 - POMÓŻCIE!

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 19.01.2014 22:54

Poczytaj forum i napisz do osób, które jeżdżą do Vodice.

Ja jspędzam wakacje w tych okolicach od kilkunastu lat ale nigdy nie wynajmowałam pokoi w tym mieście tylko 2 km od Vodice.

Jeśli chcesz mogę podać namiary ale nie na forum ( tu nie podajemy namiarów na apartamenty) tylko na priv.
batman1972
Podróżnik
Mimice 2014.

Nieprzeczytany postnapisał(a) batman1972 » 20.01.2014 08:03

Szukam informacji na temat apartamentów Medici w miejscowości Mimice...może ktoś był..proszę o info.Dzięki.!!!
walp
Weteran
Re: Mimice 2014.

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.01.2014 09:02

batman1972 napisał(a):Szukam informacji na temat apartamentów Medici w miejscowości Mimice...

Nie do końca rozumiem, bo Medići i Mimice to leżące obok siebie małe miejscowości na Riwierze Omiš, ale jeśli interesują Ciebie Mimice, to podeślę.
Użytkownik usunięty
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2014 09:07

mervik napisał(a):
SENIOR napisał(a):
wojcieh napisał(a):Po dokonaniu analiz, kosztorysów i wizyty u wróżki, w pierwszą wyprawę do Chorwacji wybierzemy się chyba do Boska Voda. Mam nadzieje, że jest to odpowiednie miejsce dla moich córek (6 lat i 2 lata). Oczywiście chcemy się wybrać ekipą ale istnieją problemy.
Jedziemy dwoma ekipami w dwóch zazębiających się terminach. Dwie rodziny od 6.07, a pozostałe dwie od 13.07. Jedziemy na dziesięć dni. Terminy się zazębiają i chcielibyśmy się zameldować w tym samym miejscu, albo bardzo blisko siebie.
Jakieś rady? Polecenie jakąś lokalizację?
Z góry dziękuje za radę.

Omiś , jaj na razie jest naj naj lepszym miejscem dla mnie na wypoczynek,byłem trzy razy tam i zawsze było extra.rav

...widać dla ciebie Omiś jest naj , dla mnie zwiedzić i wypad z stamtąd a zwłaszcza od plaży :wink:
Jak ją zobaczyliśmy na spacerze ,to nie mogłem uwierzyć
.. no ale co było się spodziewać przy porcie :roll:
To już 1km dalej w kierunku południowym, tam już zaczynają się ładne i czyste plaże :wink:

Na plaży w Omisiu to nigdy nie byłem ,mieszkaliśmy w Duće i tam na plaży grzaliśmy tyłki.Druga sprawa to Duće było dla nas bazą wypadową , gdzie co drugi,trzeci dzień gdzieś jeżdziliśmy. :D
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 20.01.2014 10:08

izzy napisał(a):Cóż, jak na tak rozbudowane forum i tak doświadczonych podróżników, zadziwiający jest zerowy odzew..

Witaj Izzi,
Jeszeli zostawisz swojego maila mozna ktosz odpisze :D
batman1972
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) batman1972 » 20.01.2014 10:27

no właśnie trochę to zagmatwane ..bo na stronie zakwaterowanie w chorwacji.apartament nazywa się medici...a znajduje się w mimicach...prowadzi go Roko Śpika..!!..
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.01.2014 10:43

batman1972 napisał(a):no właśnie trochę to zagmatwane ..

Na chorwackiej stronie opisującej ten region jest napisane: "U neposrednoj blizini Medića nalazi se mjesto Mimice".
Miejscowości są położone w bezpośrednim sąsiedztwie, przy czym Medići to zupełnie mały ośrodek turystyczny, pewnie dlatego, przy określaniu lokalizacji wskazuje się Mimice.

Podobnie jak Kućište (Orebić), mimo, że te miejscowości są od siebie wyraźnie oddzielone. :wink:
izzy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) izzy » 20.01.2014 10:52

izzy napisał(a):Cześć i czołem,
pisałam już w zbiorczych tematach o apartamentach, ale niestety nie doczekałam się odpowiedzi.
Szukam noclegu w miejscowości Vodice na sierpień 2014.
Jestem zainteresowana pokojami 4 osobowymi (2+2).
Czy ktoś może mi coś polecić?
Byłabym wdzięczna za każdy namiar na sprawdzoną kwaterę!
Prosze o kontakt przez PW.
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie :)

Edit: Oczywiście im taniej i bliżej plaży tym lepiej! :mrgreen:

Podbijam i dodaję swojego maila, czego niemądrze wcześniej nie zrobiłam :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
artekszal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artekszal » 20.01.2014 15:17

Witam, szukam jakiegoś spokojnego miejsca w Chorwacji najlepiej przy samej plaży, bez drogi oddzielającej, okolice Makarskiej Riviery. Jedziemy z dwójką dzieci 6 i 4 lata oraz znajomymi. Proszę o jakieś sprawdzone apartamenty dla 6 osób, blisko plaży, z widokiem na morze, niekoniecznie w centrum. Od przeglądania ofert u pośredników kręci już mi się w głowie. Podaję adres - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuje za propozycję.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.01.2014 15:27

artekszal napisał(a):Od przeglądania ofert u pośredników kręci już mi się w głowie.

I wcale nie trzeba pić, a do tego jaka adrenalina, kiedy szukamy i ... nie znajdujemy. :oczko_usmiech:
No to żart oczywiście. Podeślę coś wieczorem na maila.

P.S.
Nie radzę szukać przez pośredników. Staraj się zdobyć bezpośredni adres do właścicieli.
Dante001
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dante001 » 20.01.2014 18:43

Witam wszystkich :D
Mam nadzieje że mi pomożecie :D
Szukam sprawdzonych noclegów dla 2 par czyli z dwoma sypialniami w miejscowości Vodice (podobno fajna miejscowość )
Jeśli macie sprawdzone namiary to prosze się nimi podzielić :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Czekam z niecierpliwością i z góry wszystkim dzięki !!!
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.01.2014 19:41

dario dalmacja napisał(a):
izzy napisał(a):Cóż, jak na tak rozbudowane forum i tak doświadczonych podróżników, zadziwiający jest zerowy odzew..

Witaj Izzi,

Jeśli Vodice to piszcie na emeil do Dario Chorwacja. Lepszej oferty nie dostaniecie, a i poczytacie sobie o nim na forum lub relację z pobytu u Dario. Ze względu na regulamin podawanie namiaru na stronę Dario jest zabronione. Pozostaje PW lub emeil po polsku, angielsku czy chorwacku.
Ostatnio edytowano 20.01.2014 20:10 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
jaroxx
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaroxx » 20.01.2014 20:10

Witam. Poszukuję apartamentu lub studia dla 3 + małe dziecko w Marusici. Dziękuję pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
izzy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) izzy » 20.01.2014 23:27

darek1 napisał(a):
dario dalmacja napisał(a):

Witaj Izzi,

Jeśli Vodice to piszcie na emeil do Dario Chorwacja. Lepszej oferty nie dostaniecie, a i poczytacie sobie o nim na forum lub relację z pobytu u Dario. Ze względu na regulamin podawanie namiaru na stronę Dario jest zabronione. Pozostaje PW lub emeil po polsku, angielsku czy chorwacku.

Dzięki bardzo, namiary do Dario rzeczywiście łatwo znaleźć :) Zastanawiamy się nad nim (i chyba musimy się pospieszyć, bo widzę, że zainteresowanie ma spore )
Biorę też pod uwagę miejscowość Baska Voda- czy ktoś ma coś do polecenia (na maila proszę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ) ?
Jak w ogóle różnice pomiędzy tymi dwoma miejscami? Albo inaczej - gdzie jest więcej szeroko pojętych rozrywek i atrakcji i ogólnie co bardziej byście polecali? :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.01.2014 08:14

Bez porównania Baśka Voda - poprostu to jest kurort, a zatem i tłok . Wybór należy do Ciebie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 80
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone