Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.01.2014 13:36

raptorf22 napisał(a):No i w końcu zapadła decyzja, Poljica k. Trogiru , kwatera u państwa Matijas, termin 17-24.08.14. Będzie to nasz pierwszy wypad do CRO, mam nadzieję nie ostatni. Dziękuję forumowiczom za podpowiedzi.

Bravo. Jak wrócisz zdaj relację na forum - koniecznie. :papa: :hut:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 17.01.2014 23:52

Stella napisał(a):Witam,
Na początku witam serdecznie wszystkich sympatyków Cro :) Planuję pierwszy raz wybrać się z rodzinką (2+1) na wakacje do Chorwacji i poszukuje cennych informacji. Nasz wybór padł na Tucepi przy czym nie jest to ostateczna decyzja. Proszę o pomoc w znalezieniu fajnego apartamentu w Tucepi dla dwoje dorosłych z 2 letnim maluchem na początku września. Poszukujemy czegoś: w dość bliskiej odległości od plaży, w miarę komfortowego i taniego :) mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Wrzesień to po sezonie
.. jest wiele apartamentów już wolnych
...ja bym jechał w ciemno :wink:
Mulesia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mulesia » 19.01.2014 12:48

Dziękuję za wiadomości w sprawie apartamentów, które od Was otrzymałam. Ostatecznie kwaterę znalazłam poprzez stronę, na której ogłaszają się właściciele pensjonatów ( a nie pośrednicy ). Wysłałam koło 20 maili ze szczegółowym opisem naszych "potrzeb mieszkalnych." Dostałam trzy odpowiedzi, wszystkie z taką samą ceną.
Zarezerwowałam apartament czteroosobowy w Podgorze, składający się z : pokoju dziennego, dwóch sypialni oraz kuchni, łazienki, toalety i balkonu ( widok na morze ).
Cena 50 euro za dobę ( w cenę wliczona opłata klimatyczna i klimatyzacja oraz internet ). Uważam, że to dobra cena. Apartament był bardzo dobrze oceniony przez 5 rodzin, nie z Polski, ale to przecież nie ma znaczenia. Oceniali Czesi, Niemcy, Słoweńcy, Holendrzy i nie pamiętam kto jeszcze.
Zdam relację po powrocie. ( czyli we wrześniu 2014 r. )
izzy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) izzy » 19.01.2014 12:52

Cześć! :)
W tym roku (druga połowa sierpnia) mam w planach wybrać się do Chorwacji, jednak jestem świeżynką i to będzie mój "pierwszy raz" w tym kraju :) , więc nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Szukam 4-osobowego apartamentu, najlepiej jak najtańszego i niedaleko plaży. Macie większe doświadczenie, więc liczę, że doradzicie mi która z miejscowości oferuje nie tylko piękne widoki ale też trochę rozrywki (hmm może jakieś kluby?). Prosiłabym o wiadomości prywatne.
Bardzo na Was liczę! :wink:
Z góry dziękuję za każdy kontakt,
Pozdrawiam :)

PS: Myślałam wstępnie o miejscowości Vodice, czy ma ktoś coś do polecenia?
wojcieh
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojcieh » 19.01.2014 13:35

Po dokonaniu analiz, kosztorysów i wizyty u wróżki, w pierwszą wyprawę do Chorwacji wybierzemy się chyba do Boska Voda. Mam nadzieje, że jest to odpowiednie miejsce dla moich córek (6 lat i 2 lata). Oczywiście chcemy się wybrać ekipą ale istnieją problemy.
Jedziemy dwoma ekipami w dwóch zazębiających się terminach. Dwie rodziny od 6.07, a pozostałe dwie od 13.07. Jedziemy na dziesięć dni. Terminy się zazębiają i chcielibyśmy się zameldować w tym samym miejscu, albo bardzo blisko siebie.
Jakieś rady? Polecenie jakąś lokalizację?
Z góry dziękuje za radę.
waldeczek
Plażowicz
OMIŚ

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldeczek » 19.01.2014 17:55

Witam.... poszukuje fajnego apartamentu (oczywiście z wyposażoną kuchnią) dla 8 osób (3 sypialnie) tuz przy plaży (do 500m).
Termin od ok. 15 czerwca na 10-12 dni.Interesuje nas tylko OMIŚ.
Cena do 100 eu za dobę
waldeczek
Plażowicz
OMIŚ

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldeczek » 19.01.2014 17:59

Witam.... poszukuje fajnego apartamentu (oczywiście z wyposażoną kuchnią) dla 8 osób (3 sypialnie) tuz przy plaży (do 500m).
Termin od ok. 15 czerwca na 10-12 dni.Interesuje nas tylko OMIŚ.
Cena do 100 eu za dobę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
izzy
Turysta
Vodice 2014 - POMÓŻCIE!

Nieprzeczytany postnapisał(a) izzy » 19.01.2014 19:34

Cześć i czołem,
pisałam już w zbiorczych tematach o apartamentach, ale niestety nie doczekałam się odpowiedzi.
Szukam noclegu w miejscowości Vodice na sierpień 2014.
Jestem zainteresowana pokojami 4 osobowymi (2+2).
Czy ktoś może mi coś polecić?
Byłabym wdzięczna za każdy namiar na sprawdzoną kwaterę!
Prosze o kontakt przez PW.
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie :)

Edit: Oczywiście im taniej i bliżej plaży tym lepiej! :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2014 19:49

izzy napisał(a):Cześć! :)
W tym roku (druga połowa sierpnia) mam w planach wybrać się do Chorwacji, jednak jestem świeżynką i to będzie mój "pierwszy raz" w tym kraju :) , więc nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Szukam 4-osobowego apartamentu, najlepiej jak najtańszego i niedaleko plaży. Macie większe doświadczenie, więc liczę, że doradzicie mi która z miejscowości oferuje nie tylko piękne widoki ale też trochę rozrywki (hmm może jakieś kluby?). Prosiłabym o wiadomości prywatne.
Bardzo na Was liczę! :wink:
Z góry dziękuję za każdy kontakt,
Pozdrawiam :)

PS: Myślałam wstępnie o miejscowości Vodice, czy ma ktoś coś do polecenia?

"Chorwacja dzieli się na dwie części przez i za Splitem" także jeżeli jedziesz to tyyyylko za Split tam jest naj...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2014 19:54

wojcieh napisał(a):Po dokonaniu analiz, kosztorysów i wizyty u wróżki, w pierwszą wyprawę do Chorwacji wybierzemy się chyba do Boska Voda. Mam nadzieje, że jest to odpowiednie miejsce dla moich córek (6 lat i 2 lata). Oczywiście chcemy się wybrać ekipą ale istnieją problemy.
Jedziemy dwoma ekipami w dwóch zazębiających się terminach. Dwie rodziny od 6.07, a pozostałe dwie od 13.07. Jedziemy na dziesięć dni. Terminy się zazębiają i chcielibyśmy się zameldować w tym samym miejscu, albo bardzo blisko siebie.
Z góry dziękuje za radę.

Omiś , jaj na razie jest naj naj lepszym miejscem dla mnie na wypoczynek,byłem trzy razy tam i zawsze było extra.rav
bary30
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bary30 » 19.01.2014 21:03

Witam
Potrzebuje noclegów dla :
2
2 + 1 (5 lat)
2 + 1 (14 lat)
2 + 1 (14 lat)
2 + 2 (4 lata i 12 lat)
4 + 1 (1 rok)

Termin jaki nas interesuje to 15 sierpnia na 9 noclegów. Proszę o kalkulację cenową i propozycję rozmieszczenia. Jak można proszę też o dołączenie zdjęć i informację o położeniu domu.
ant
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ant » 19.01.2014 21:24

Witam,

poszukuje apartamentu/apartamentow dla 4, 6 lub 8-miu osob na 8-9 noclegow. Przyjazd w dniach 19-21 lipca. Jezeli chodzi o miejsce to nie jest doprecyzowane - od Istrii po Tucepi. Zalezy mi na tym zeby na miejscu bylo kilka sklepow, knajpek i zeby bylo gdzie sie przejsc wiec te najmniejsze miejscowosci odpadaja. No i oczywiscie zeby byla sensowna plaza. Liczba osob nie jest jeszcze okreslona bo nauczony doswiadczeniem zdaje sobie sprawe z tego ze ktos moze sie jeszcze rozmyslic. Rozumiem rowniez ze ciezko bedzie komus cos polecic nie majac okreslonego miejsca przeznaczenia ale mimo wszystko licze na Was. Tak dla porownania bylem w Baska Voda i bardzo mi sie podobalo wiec co w ten desen - moze Biograd, Ciovo? Dodam ze uczestnicy ponizej 30-tki. Jestem z gory wdzieczny za wszelkie podpowiedzi.

Antek

Zapomnialem podac maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 20.01.2014 08:18 przez ant, łącznie edytowano 1 raz
kkarolcia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkarolcia » 19.01.2014 21:30

Witam,
planujemy wybrać się do Chorwacji w 3 rodziny 2+2 z początkiem sierpnia.
Bardzo proszę o podanie namiarów na fajne apartamenty.
e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 19.01.2014 21:30

SENIOR napisał(a):
wojcieh napisał(a):Po dokonaniu analiz, kosztorysów i wizyty u wróżki, w pierwszą wyprawę do Chorwacji wybierzemy się chyba do Boska Voda. Mam nadzieje, że jest to odpowiednie miejsce dla moich córek (6 lat i 2 lata). Oczywiście chcemy się wybrać ekipą ale istnieją problemy.
Z góry dziękuje za radę.

Omiś , jaj na razie jest naj naj lepszym miejscem dla mnie na wypoczynek,byłem trzy razy tam i zawsze było extra.rav

...widać dla ciebie Omiś jest naj , dla mnie zwiedzić i wypad z stamtąd a zwłaszcza od plaży :wink:
Jak ją zobaczyliśmy na spacerze ,to nie mogłem uwierzyć
.. no ale co było się spodziewać przy porcie :roll:
To już 1km dalej w kierunku południowym, tam już zaczynają się ładne i czyste plaże :wink:
izzy
Turysta
Re: Vodice 2014 - POMÓŻCIE!

Nieprzeczytany postnapisał(a) izzy » 19.01.2014 22:49

Cóż, jak na tak rozbudowane forum i tak doświadczonych podróżników, zadziwiający jest zerowy odzew..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 79
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone