BachaG napisał(a):Hej
Ja szukam czegoś w Breli lub Rogoznicy. Może ktoś ma jakieś namiary?
Z mojej strony mogę przesłać namiar na bardzo fajny apartament w Tucepi.
ogvip napisał(a):A już straciłem nadzieję wielkie dzięki , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam
SENIOR napisał(a):ogvip napisał(a):A już straciłem nadzieję wielkie dzięki , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam
Stronki nie mam , ale mam adres i jeszcze drugiego imeila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,szukałem telefonu ale niestety gdzieś zasiałem.Maria jest specjalistką od chorób oczu i czasami przyjeżdza do Polski.Jednak najlepiej z nią meilować po ang.lub przez translator
SENIOR napisał(a):SENIOR napisał(a):ogvip napisał(a):A już straciłem nadzieję wielkie dzięki , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam
Stronki nie mam , ale mam adres i jeszcze drugiego imeila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,szukałem telefonu ale niestety gdzieś zasiałem.Maria jest specjalistką od chorób oczu i czasami przyjeżdza do Polski.Jednak najlepiej z nią meilować po ang.lub przez translator
Na mapach google w street view wpisz Poljićka cesta-luka 1 ,na jej murze wisi prześcieradło z napisem APARTMANI KLARA FREI. I ceny: byłem trzy razy,raz płaciłem za apartament dwurodzinny 90 e ( byliśmy w nim w 9 osób - spokojnie bez ściski, każda rodzina miała dwie sypialnie, po jednej łazience,jedna kuchnia),drugi i trzeci raz byliśmy rodziną 5-cio osobową, płaciłem 55 euro ( chciała 60 ) Napisz na dwa maile ,na pewno odpisze.Powołaj ,się na Rafała i Mariusza z Częstochowy , na pewno nas pamięta.
Agulina76 napisał(a):BachaG napisał(a):Hej
Ja szukam czegoś w Breli lub Rogoznicy. Może ktoś ma jakieś namiary?
Z mojej strony mogę przesłać namiar na bardzo fajny apartament w Tucepi.
Wprawdzie nie mam namiarów na Brelę i Rogoźnicę, ale za to mam namiar na Podgorę.
Czy wobec tego mogę uśmiechnąć się i poprosić o namiar na Tucepi? Byłam wdzięczna także za krótkie info np. ile łóżek i jaka cena tego apartamentu.
Podaję maila; alubiniecka@poczta,onet.pl
anagalis napisał(a):Witam.
W Chorwacji byłam już kilka razy, uwielbiam ten kraj i klimat. Kolejne wakacje w sierpniu. Błagam o sprawdzone namiary na kwatery gdyż nie jeżdżę nigdy "w ciemno". Najlepiej środkowa Dalmacja ale nie koniecznie. Jadę z dziećmi więc betonowe plaże odpadają. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Podrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje