Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Biker421
Turysta
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker421 » 15.01.2014 19:45

Witajcie, poszukujemy sprawdzonego apartamentu w rozsądnej cenie w Tucepii albo w miejscowości Bol. Możecie coś polecić? :D
stateczek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stateczek » 15.01.2014 20:52

Darek 1 jesli możesz to bardzo Cię proszę o namiary na tą Panią w Sevid. Z góry bardzo dziękuję. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.01.2014 21:13

Poszło.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.01.2014 21:28

Co do Pani pośredniczki z Sevidu to ona ma właściwie na imię Jasna, a jej mąż Alen chyba się nie mylę. Korespondencja może być wysyłana na jego e-meil lub na jej podany na stronie internetowej. Ja korespondowałem i tu i tu. W każdym bądż razie Jasna i Alen Vukman mają zawsze kilka ofert droższych i tańszych. Jak napiszecie ile chcecie od osoby to ona będzie takich ofert szukać w porozumieniu z właścicielami apartamentów. Jedno jest pewne, że Sevid to miejsce dla osób szukających spokoju. Prowadzi do niej wąska droga z magistrali ale da się przejechać i ominąć inne pojazdy.
Agulina76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulina76 » 15.01.2014 23:14

BachaG napisał(a):Hej

Ja szukam czegoś w Breli lub Rogoznicy. Może ktoś ma jakieś namiary?
Z mojej strony mogę przesłać namiar na bardzo fajny apartament w Tucepi.

Wprawdzie nie mam namiarów na Brelę i Rogoźnicę, ale za to mam namiar na Podgorę.
Czy wobec tego mogę uśmiechnąć się i poprosić o namiar na Tucepi? Byłam wdzięczna także za krótkie info np. ile łóżek i jaka cena tego apartamentu.
Podaję maila; alubiniecka@poczta,onet.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2014 09:09

ogvip napisał(a):A już straciłem nadzieję :) wielkie dzięki :) , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam

Stronki nie mam , ale mam adres i jeszcze drugiego imeila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,szukałem telefonu ale niestety gdzieś zasiałem.Maria jest specjalistką od chorób oczu i czasami przyjeżdza do Polski.Jednak najlepiej z nią meilować po ang.lub przez translator
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2014 09:18

SENIOR napisał(a):
ogvip napisał(a):A już straciłem nadzieję :) wielkie dzięki :) , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam

Stronki nie mam , ale mam adres i jeszcze drugiego imeila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,szukałem telefonu ale niestety gdzieś zasiałem.Maria jest specjalistką od chorób oczu i czasami przyjeżdza do Polski.Jednak najlepiej z nią meilować po ang.lub przez translator

Na mapach google w street view wpisz Poljićka cesta-luka 1 ,na jej murze wisi prześcieradło z napisem APARTMANI KLARA FREI. I ceny: byłem trzy razy,raz płaciłem za apartament dwurodzinny 90 e ( byliśmy w nim w 9 osób - spokojnie bez ściski, każda rodzina miała dwie sypialnie, po jednej łazience,jedna kuchnia),drugi i trzeci raz byliśmy rodziną 5-cio osobową, płaciłem 55 euro ( chciała 60 ) Napisz na dwa maile ,na pewno odpisze.Powołaj ,się na Rafała i Mariusza z Częstochowy , na pewno nas pamięta.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2014 09:22

SENIOR napisał(a):
SENIOR napisał(a):
Pozdrawiam

Na mapach google w street view wpisz Poljićka cesta-luka 1 ,na jej murze wisi prześcieradło z napisem APARTMANI KLARA FREI. I ceny: byłem trzy razy,raz płaciłem za apartament dwurodzinny 90 e ( byliśmy w nim w 9 osób - spokojnie bez ściski, każda rodzina miała dwie sypialnie, po jednej łazience,jedna kuchnia),drugi i trzeci raz byliśmy rodziną 5-cio osobową, płaciłem 55 euro ( chciała 60 ) Napisz na dwa maile ,na pewno odpisze.Powołaj ,się na Rafała i Mariusza z Częstochowy , na pewno nas pamięta.

Generalnie jest ok , tylko ta ulica trochę denerwuje , wychodzisz z apartamentu prosto na nią,ale za to plaża jest super no i jakieś 200 m od niej jest super pizzeria ,smaczna i niedroga - duża JUMBO 55 kun,taka dla trzech dorosłych.
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 16.01.2014 12:10

Agulina76 napisał(a):
BachaG napisał(a):Hej

Ja szukam czegoś w Breli lub Rogoznicy. Może ktoś ma jakieś namiary?
Z mojej strony mogę przesłać namiar na bardzo fajny apartament w Tucepi.

Wprawdzie nie mam namiarów na Brelę i Rogoźnicę, ale za to mam namiar na Podgorę.
Czy wobec tego mogę uśmiechnąć się i poprosić o namiar na Tucepi? Byłam wdzięczna także za krótkie info np. ile łóżek i jaka cena tego apartamentu.
Podaję maila; alubiniecka@poczta,onet.pl

Proszę o namiary na Tucepi i Podgore w zamian mogę podać namiary na Duce 3+3 i 3+2 w jednym budynku.
siwyyy77
Globtroter
2+2=4 ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) siwyyy77 » 16.01.2014 13:52

Proszę o namiary na apartamenty dla 4 osób 2+2
Wymagania;
-blisko do 200m, plaża (drobny żwir, ze względu na dzieci)
-czysty apartament z klimą.
-cena nie zwalająca z nóg.

Rejon spokojne miasteczko ;)

namiary proszę na;
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.01.2014 14:10

Masz Siwy informacje na PW
Stella
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stella » 16.01.2014 23:30

Witam,
Na początku witam serdecznie wszystkich sympatyków Cro :) Planuję pierwszy raz wybrać się z rodzinką (2+1) na wakacje do Chorwacji i poszukuje cennych informacji. Nasz wybór padł na Tucepi przy czym nie jest to ostateczna decyzja. Proszę o pomoc w znalezieniu fajnego apartamentu w Tucepi dla dwoje dorosłych z 2 letnim maluchem na początku września. Poszukujemy czegoś: w dość bliskiej odległości od plaży, w miarę komfortowego i taniego :) mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
raptorf22
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) raptorf22 » 17.01.2014 11:02

No i w końcu zapadła decyzja, Poljica k. Trogiru , kwatera u państwa Matijas, termin 17-24.08.14. Będzie to nasz pierwszy wypad do CRO, mam nadzieję nie ostatni. Dziękuję forumowiczom za podpowiedzi.
anagalis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anagalis » 17.01.2014 11:51

Witam.

W Chorwacji byłam już kilka razy, uwielbiam ten kraj i klimat. Kolejne wakacje w sierpniu. Błagam o sprawdzone namiary na kwatery gdyż nie jeżdżę nigdy "w ciemno". Najlepiej środkowa Dalmacja ale nie koniecznie. Jadę z dziećmi więc betonowe plaże odpadają. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Podrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.01.2014 13:34

anagalis napisał(a):Witam.

W Chorwacji byłam już kilka razy, uwielbiam ten kraj i klimat. Kolejne wakacje w sierpniu. Błagam o sprawdzone namiary na kwatery gdyż nie jeżdżę nigdy "w ciemno". Najlepiej środkowa Dalmacja ale nie koniecznie. Jadę z dziećmi więc betonowe plaże odpadają. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Podrawiam

Masz namiary na PW i emeil i nie płacz mi tu na forum :D

Jak by co to pytaj.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 78
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone