Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomp
Podróżnik
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomp » 13.01.2014 16:30

Witam poszukuje apartamentu na istrii 2 osoby + 2 dzieci (najlepiej ,zeby dzieci mialy osobne lozka),do morza nie wiecej niz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.z gory dzieki
tomp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomp » 13.01.2014 16:49

Witam poszukuje apartamentu na istrii 2 osoby + 2 dzieci (najlepiej ,zeby dzieci mialy osobne lozka),do morza nie wiecej niz 200m.od morza . adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. z gory dzieki
Baca8a
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baca8a » 13.01.2014 19:24

Witam serdecznie, poszukuję nie drogiego lokum dla 2+2 z kuchnią, niedaleko morza, w sumie okolica obojętna, może jakaś górka do pochodzenia, no i coś do pozwiedzania, planuję min. 10 dni więc trochę atrakcji by się przydało :D. Ostatnio jeździłem na wyspę RAB pod camping,z piaszczystą plażą, raj dla dzieci, jak coś to mogę coś więcej opowiedzieć. Proszę o jakieś namiary na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
guardini
Autostopowicz
Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) guardini » 13.01.2014 20:28

Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji w dwie rodziny i poszukujemy taaniego artamentu 8 osobowego lub 2 odzielnych 4 osobowych z kuchnią w rejonie Dalmacji środkowej. Ze względu na to, że chcemy trochę pozwiedzać wyspy nie wchodzą w grę. Jeżeli ktoś dysponuje sprawdzonymi namiarami proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
janek138
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek138 » 13.01.2014 20:29

Witam Serdecznie :)
Wybieram się po raz pierwszy do Chorwacji poszukuję domku 15/20 osób w okolicach Sevidu,Makarska,Baska Voda.W terminie: koniec czerwca początek lipca :)

Proszę o Informację na e-mail:janek138@interia.pl

PS: Darek1 ty podróżowałeś w te strony jak masz jakieś namiary to daj znać :) Z góry Dzięki :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.01.2014 21:20

Janek podaję Ci namiar na pośredniczkę w Sevidzie. Jest znana przez niektóre osoby na forum. W Sevidzie pobiłem rekord. Płaciłem po 8 euro za osobę. Było nas 8 osób. Mieszkałem w nie dokończonym u góry domu. Na parterze miałem idealne warunki - nowy apartament. Do morza 50 m naturalnie z widokiem. Adresu nie pamiętam i nie zapisywałem. Z Alen możesz się targować przez internet, musisz ją wysondować. Zawsze znajdzie Ci coś dobrego, podeśle kilka apartamentów ze zdjęciami. Zapłata za apartament w pierwszy dzień pobytu. Oto i adres emeil do Alen podaję go na "PW" bo mnie Okrutny Moderator Janusz Bajcer oberwie ze skóry za reklamę na forum.
krzyspvfr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzyspvfr » 13.01.2014 21:40

Witam,

w lipcu zamierzam wybrać się pierwszy raz do Chorwacji. Jadę z żoną i 2 dzieci w wieku 10 i 12 lat. Lubimy raczej ciszę i spokój, przyrodę itp :) Nie lubimy całonocnych dyskotek w sąsiedztwie, sznurów samochodów za oknem, imprez do rana z alkoholem lejącym się strumieniami i tym podobnych klimatów.

Kolega polecił mi miejscowość Povlja na wyspie Brač - nie wiem czy to na pewno dobry typ ale przeglądając fotki z okolic wydaje się, że spełnia moje wszystkie założenia. Czy ktoś może polecić jakiś fajny i sprawdzony apartament 2+2 z okolicy?

A może coś innego, ale spełniającego moje wymagania? Może Hvar?

Do Chorwacji planuję pojechać na 2 i 3 tydzień lipca, chciałbym pobyć sobie w dwóch różnych miejscach po tygodniu, aby coś więcej zobaczyć. Kontakt do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 14.01.2014 11:26 przez krzyspvfr, łącznie edytowano 1 raz
olgin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olgin » 13.01.2014 22:06

andywiki napisał(a):jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 2 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila

Bardzo proszę o namiary .
s4kron
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) s4kron » 14.01.2014 11:12

Proszę o namiary na pośredniczkę Alen, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.01.2014 15:04

Wysłałem na PW.
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 14.01.2014 16:04

Proszę o namiary na pośredniczkę Alen adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Posiadam namiary na kwatery w Duce 40m od morza, 3+3 i 2+3, w jednym budynku każda z kuchnią łazienką z pięknymi widokami.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.01.2014 16:20

Proszę - namiar na PW.
ogvip
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogvip » 14.01.2014 16:29

Edikol napisał(a):Proszę o namiary na pośredniczkę Alen adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Posiadam namiary na kwatery w Duce 40m od morza, 3+3 i 2+3, w jednym budynku każda z kuchnią łazienką z pięknymi widokami.

Witam,
Czy mógłbym prosić o namiary w Duce i info jaka jest tam plaża. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.01.2014 19:40

ogvip napisał(a):
Edikol napisał(a):Proszę o namiary na pośredniczkę Alen adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam,
Czy mógłbym prosić o namiary w Duce i info jaka jest tam plaża. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , byłem u Marii trzy razy , jedyny minus do przejście przez
ulicę,do wody 20 kroków , plaża ok, wszędzie blisko.pozdr.
ogvip
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogvip » 14.01.2014 19:47

A już straciłem nadzieję :) wielkie dzięki :) , a może mają jakąś stronkę.
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 76
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone