Re: Pytania o apartamenty.
napisał(a) Adi1982 » 13.01.2014 15:49
Witam serdecznie wszystkich CROmaniaków! Chciałbym w tym roku w czerwcu jechać z moją rodzinką (2+2) do Starej Baśki. Chyba pojedziemy w ciemno ale mimo to chciałem sprawdzić jakieś apartamenty. I tu pojawia się problem, gdyż dużo tego nie ma w necie. Jeśli któryś z szanownych forumowiczów mógłby mi pomóc w poleceniu jakiegoś apartamentu byłbym bardzo wdzięczny. Najbardziej pasowałby nam apartament z jedną sypialnią i aneks kuchenny z taką wersalką do spania dla dzieci (2 i 5 lat). Po wcześniejszych poszukiwaniach znalazłem jakieś 2 apartamenty, które miały podany adres email. Odpowiedź jaką otrzymałem odnośnie ceny trochę mnie przeraziła, bo za apartament jak opisany powyżej zażyczyli sobie 50 euro. Nie wiem czy słusznie ale wymyśliłem sobie, że w czerwcu, w małej wiosce za tak mały apartament (bez klimy) mogę zapłacić nie więcej niż 30 euro. Bardzo was proszę o odpowiedź czy dostanę coś w takich cenach i jeżeli ktoś ma namiary na jakiś apartament to proszę o info na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam