Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anatolek
Autostopowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) anatolek » 08.01.2014 12:54

Może ktoś ma namiary na apartamenty w dobrej cenie w okolicy Rogoznica.
Poszukuję apartamenty dla 4 rodzin ( 8 dorosłych+6 dzieci) w dobrej cenie.
Na wakacje wybieramy się pod koniec lipca.
Z góry dziękuję.
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pannam44
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pannam44 » 08.01.2014 13:45

Witam! mam na imię Małgośka i zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu apartamentu dla 1 rodziny ( 2 dorosłych i 2 dzieci), w miejscu raczej bez tłoków, hałasów, większych miast. Blisko fajnej plaży dla dzieci (najmłodsze ma 5 lat). Rogożnica, Sv. Filip, Istria?

Najchętniej z klimatyzacją, tarasem i wi-fi. Dzieci mogą spać na kanapie w jednym pomieszczeniu (kuchnia/salon), rodzice - w drugim.

Wybieramy się na wakacje na początku lipca(01-15.07), ale możemy być elastyczni.

Z góry dziękuję za pomoc.

mój mail: blaszczyk44[maupa]interia.pl
Mietek2141
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mietek2141 » 08.01.2014 21:34

Witam,

Planujemy z mężem i synkiem (5 lat) jechać w tym roku do Chorwacji. Plan 2, 3 tydzień sierpnia, pojechałabym w ciemno (tak byliśmy w 2007r.), łatwo nie było ale coś znaleźliśmy, ale z dzieckiem w sezonie się boje.

Podeślijcie namiary na jakieś sprawdzone kwatery, koniecznie z kuchnią i wiadomo w dobrej cenie, podaje adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl A jeszcze kierunek, tak od Splitu do okolic Makarskiej.

Pozdrawiam...:)
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 09.01.2014 19:08

Szukam domu do wynajęcia w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia na około. 20-25 osób. Jeżeli macie coś takiego to bardzo proszę o namiary ;)
Wiktoria
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiktoria » 10.01.2014 09:37

Witam.
Czy ktoś ma namiary na apartamenty w Marusici:
SMILJA,
MIJO,
TIHO,
BAGARIC,
PUNTA.

A oprócz namiarów jakieś info? :)

do SMILJA znalazłam maila na forum adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ale wraca mi odpowiedź, że nie ma takie maila.

Do TIHO też już znalazłam :)
String
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) String » 10.01.2014 10:11

Witam serdecznie...
W zeszłym roku przeżyłem swój pierwszy raz z Chorwacją. Nikogo tutaj nie zdziwi, że połknąłem bakcyla.
Niestety trochę się zagapiłem i mój apartament na Ciovo w Okrugu Gornji został w tym roku wynajęty i niestety się tam nie wybiorę.
Stąd znów moja prośba do Was... czy możecie polecić coś z poniższymi wymaganiami:
- 1 lub 2 apartamenty dla 4 dorosłych i 4 dzieci (dzieci 2,5,6,11)
- blisko do morza (w Okrugu mieliśmy apartament w zatoce Mavarstica w 2 linii brzegowej, więc po chłodne piwo chodziłem do lodówki :) a dzieciaki miały żabi skok do toalety)
- stosunkowo spokojne miejsce
- apartament z tarasem
- w pełni wyposażony aneks kuchenny (bo my gotujemy sami lub odgrzewamy swoje)
- jeśli blisko do morza - klimatyzacja niekonieczna
- rok temu za apartament dla 4 dorosłych i 3 dzieci zapłaciłem 950 Euro... (10 noclegów) w tym roku chciałbym w podobnych okolicach....
Mam nadzieję ze uda się coś ciekawego polecić... rok temu się udało :D

kontakt: przez forum lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
scorpio100hr
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) scorpio100hr » 10.01.2014 15:35

andywiki napisał(a):Witam zwracam się z prośbą o namiar na apartament (może być pokój z aneksem,łazienka) dla rodziny 2+2 w jakieś nie drogiej cenie,może to być jakaś spokojna,mała,cicha miejscowość. Planujemy wyjazd na początek lipca. W 2013 roku byliśmy w Drveniku,teraz chętnie spędzili byśmy wolny czas gdzie indziej.
Forum jest ogromne,szukam i czytam posty innych użytkowniku,ale proszę ludzi z forum o sprawdzone i niedrogie namiary na apartamenty z góry bardzo dziękuje. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

mail nije točan pa vam se ne može odgovoriti
H@nka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) H@nka » 10.01.2014 15:59

Witam
Wybieramy się całą rodziną pierwszy raz do Chorwacji :D Mieszkamy w Kopenhadze i mamy dobre połączenie samolotem do Dubrownika, a że ceny promocyjne to zdecydowaliśmy się. Lecimy na 10 dni, od 6 do 16 sierpnia. Będziemy rzecz jasna bez auta i z dwójką dzieci (wiek 1 i 3), więc chcemy sobie wcześniej zarezerwować jakiś apartament. Potrzebne nam będzie zaplecze kuchenne, więc pokoje w hotelu odpadają. Ze względu na dzieciaki chcielibyśmy plażę w bliskiej odległości, a jakby był jeszcze jakiś plac zabaw to już w ogóle super :) W której części Dubrownika najlepiej szukać kwater, co polecacie? Oczywiście miasto i tak będziemy chcieli zwiedzić, ale większość czasu i tak pewnie spędzimy na plaży z dzieciakami :D Z góry dzięki za wszelkie rady :)
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rokado
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rokado » 10.01.2014 19:55

Witam
Wybieram się w tym roku po raz pierwszy do Chorwacji. Urlop planuję w sierpniu. Poczytałem na forum o różnych miejscowościach a ponieważ nie planuję tylko leżeć na plaży ale także coś pozwiedzać postanowiłem podzielić pobyt na dwie części. Pierwszy tydzień spokojny w Grebastice z możliwością pozwiedzania Trogiru i Szybenika drugi tydzień bardziej rozrywkowy w Omis i zwiedzanie Splitu.
W związku z tym szukam apartamentów w tych dwóch miejscowościach dla rodziny 2+2.
Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
yenisey
Autostopowicz
apartament pomiędzy Porec a Medulin

Nieprzeczytany postnapisał(a) yenisey » 11.01.2014 13:17

witam,
Poszukuję domku lub apartamentu dla 8 osób( 4 sypialnie,2 łazienki,kuchnia,grill) lub 2 apartamentów 2+2
w rejonie pomiędzy Porec a Medulin w terminie od 16.08.2014 do 26.08.2014.Jeśli ktoś posiada sprawdzone
namiary na taki apartament w przystępnej cenie to proszę o informacje na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dziękuję
pozdrawiam
Damian
teresap99@
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) teresap99@ » 11.01.2014 23:09

Witam, szukam niedrogiego do 60E i sprawdzonego apartamentu w Duce k/Omisia dla 4 osób (2+2) w drugiej połowie sierpnia, gdyby ktoś miał jakieś namiary podaję e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za każdą pomoc.
Marcyśka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcyśka » 12.01.2014 10:34

Hej! Czy jest ktoś, kto może się podzielić namiarami na apartament w Makarskiej i okolicach?
Jedziemy z małymi dziećmi [4 i 6 lat], zależy nam na bliskości plaży i byłoby cudnie mając taras z widokiem na morze. Byłoby fajnie, gdyby można było spacerem dostać się do jakiejś piekarni, sklepu, na lody, no żeby nie było to zupełnie na uboczu, ale żeby też hałas nas nie zniechęcił ;) Chcielibyśmy się wybrać na 7 dni, wyjechać tuż po zakończeniu roku szkolnego. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.01.2014 12:24

teresap99@ napisał(a):Witam, szukam niedrogiego do 60E i sprawdzonego apartamentu w Duce k/Omisia dla 4 osób (2+2) w drugiej połowie sierpnia, gdyby ktoś miał jakieś namiary podaję e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za każdą pomoc.

Chcesz - Masz na PW i Emeil.
ogvip
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogvip » 12.01.2014 13:14

Witam, chciałbym wybrać się z rodziną 3+2 w ciche i spokojne miejsce blisko plaży, byłem już w Basce i Moscienickiej i zdecydowanie wolę rejony riwiery makarskiej. Czy ktoś może nam polecić kwatery z krórych jest ładny widok na morze i na plażę można przejść się z kawką zrobioną w kwaterze :D proszę o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
miska777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miska777 » 12.01.2014 13:34

witam
Planujemy wyjechać w terminie ok 05.07-15.07 - (termin możemy lekko zmodyfikować) do TUCEPI lub Baska Voda ewentualnie Promajna - poszukujemy apartamentu dla czterech osób - 2+2 najlepiej z tarasem (widokiem na morze), klimatyzacją, WIfi
prosimy o jakieś oferty na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 12.01.2014 13:40 przez miska777, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 74
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone