Witam!!!
Chodzi nam przede wszystkim o to aby kwatera była blisko plaży, która nie musi być piaszczysta ale żeby też nie była litą skałą. Nie chcemy tez jakiegoś wypasionego kurortu. chcemy w ciszy i w spokoju wypocząć w jakimś ciekawym miasteczku.
andywiki napisał(a):jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 2 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila
tessay napisał(a):Witam
Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Byliśmy już na Mali IŻ, Ciovo i na Hvarze. Póki co najbardziej pasowało nam na Mali iż. W tym roku jedziemy jednak w 3 osoby dorosłe 1 dziecko w wieku 11 lat i 1,5 roczna pociecha. Poszukujemy przyjemnej kwatery w okolicach Zadaru. Patrzymy na wysypy Pag, Mali iż czy Trogir a raczej st Trogir. Chciałam się zapytać gdzie polecacie najbardziej, gdzie są najlepsze plaże. Szukamy ciszy i bliskości plaży najlepiej by z domku od razu się wychodziło na plażę. Może macie namiary bezpośrednio do takich apartamentów?? Nie możemy się na nic zdecydować czy Pag czy Mali iż czy może gdzieś w okolicy starego Trogiru Marina??
Bardzo proszę o jakąś informację
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje