Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
samkris
Turysta
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) samkris » 13.12.2013 21:05

Witam!!!
Chodzi nam przede wszystkim o to aby kwatera była blisko plaży, która nie musi być piaszczysta ale żeby też nie była litą skałą. Nie chcemy tez jakiegoś wypasionego kurortu. chcemy w ciszy i w spokoju wypocząć w jakimś ciekawym miasteczku.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 13.12.2013 21:47

samkris poszło na maila, może Cię zainteresuje.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.12.2013 18:43

Dids nie pij tyle tylko daj dobry namiar na 2014 rok po łączności rządowej "PW". Taki gdzie gospodarze są gościnni i rozrywkowi :wink:
Użytkownik usunięty
Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.12.2013 18:57

Witam, ma ktoś namiary na sprawdzone apartamenty w Tribunj?
wiss
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiss » 16.12.2013 16:57

Witajcie, poszukuje apartementu między Splitem a Dubrovnikiem (im bliżej Dubrovnika tym lepiej) na podróż poślubną, szukałem na wielu stronach ale nie znalazłem nic co oferowało by spokojną okolice i odległość od morza w granicach 600m. Wiem, czas forumowiczów jest cenny ale może ktoś już gdzieś był albo może mi coś doradzić? Będę wdzięczny za wszelką pomoc
Mariusz1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz1 » 16.12.2013 21:11

Witam, szukam kwatery dla 10 osób w rejonie Zadaru.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.12.2013 09:38

hania-rybnik
Autostopowicz
Ciovo-potrzebny namiar na fajny apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania-rybnik » 18.12.2013 21:39

Witam znajomy wyjeżdża na Ciovo (willa Ivanka), chcieliśmy się tam spotkać czy ktoś ma namiary na jakiś fajny a nie za drogi apartament, niezbyt daleko od morza bo nasza mała dopiero skończy dwa latka? i ważne żeby można było dogadać się po polsku bo ni w ząb mój angielski nie daje rady ;-)
bonar
Cromaniak
Re: Ciovo-potrzebny namiar na fajny apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.12.2013 22:40

Witaj.
Wrzuciłem coś do skrzynki.
Pozdrav
hania-rybnik
Autostopowicz
Re: Ciovo-potrzebny namiar na fajny apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania-rybnik » 18.12.2013 22:51

dziękuję przeczytam z ciekawością ;-)
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 26.12.2013 17:40

Witam poszukuję apartamentu lub domu dla 10 dorołych i 6 dzieci na rivierze Makarskiej najlepiej na południe od Makarskiej.Dobrze żeby zejście na plarzę było łagodne i nie dalej niż 300 metrów.Sam dom musi mieć minimum 4 sypialnie cztery łazienki i dwie kuchnie.Dzieci mogą spać w jednym pomieszczeniu. Jeśli ktoś ma namiary na coś takiego to proszę o szczegułyna.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Termin to druga polowa lipca
tessay
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tessay » 26.12.2013 17:51

Witam

Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Byliśmy już na Mali IŻ, Ciovo i na Hvarze. Póki co najbardziej pasowało nam na Mali iż. W tym roku jedziemy jednak w 3 osoby dorosłe 1 dziecko w wieku 11 lat i 1,5 roczna pociecha. Poszukujemy przyjemnej kwatery w okolicach Zadaru. Patrzymy na wysypy Pag, Mali iż czy Trogir a raczej st Trogir. Chciałam się zapytać gdzie polecacie najbardziej, gdzie są najlepsze plaże. Szukamy ciszy i bliskości plaży najlepiej by z domku od razu się wychodziło na plażę. Może macie namiary bezpośrednio do takich apartamentów?? Nie możemy się na nic zdecydować czy Pag czy Mali iż czy może gdzieś w okolicy starego Trogiru Marina??
Bardzo proszę o jakąś informację
Nostromo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nostromo » 26.12.2013 19:37

Witam,
prośba o namiary na apartamenty. Środkowa i południowa Dalmacja. Interesują mnie apartamenty dla 6-8 osób nad morzem, oprócz wysp, jeśli już to z mostem. Pozdrawiam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 26.12.2013 19:42

andywiki napisał(a):jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 2 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila

Ja takrze proszę o namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 26.12.2013 19:43

tessay napisał(a):Witam

Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Byliśmy już na Mali IŻ, Ciovo i na Hvarze. Póki co najbardziej pasowało nam na Mali iż. W tym roku jedziemy jednak w 3 osoby dorosłe 1 dziecko w wieku 11 lat i 1,5 roczna pociecha. Poszukujemy przyjemnej kwatery w okolicach Zadaru. Patrzymy na wysypy Pag, Mali iż czy Trogir a raczej st Trogir. Chciałam się zapytać gdzie polecacie najbardziej, gdzie są najlepsze plaże. Szukamy ciszy i bliskości plaży najlepiej by z domku od razu się wychodziło na plażę. Może macie namiary bezpośrednio do takich apartamentów?? Nie możemy się na nic zdecydować czy Pag czy Mali iż czy może gdzieś w okolicy starego Trogiru Marina??
Bardzo proszę o jakąś informację

Jeśli chodzi Ci o Stary Trogir to zatoka pomiędzy Sevid A Vinisce w tym miejscu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Plaża cudowna, z piaskiem i dużą ilością płytkiego, niestety apartamentów w okolicy brak (co najmniej w necie). Jeśli chcesz am plażować szukaj apartamentów w Marinie, Sevidzie, Poljicy lub Vinisce
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 71
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone