Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
indicolite
Globtroter
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) indicolite » 13.02.2013 14:27

agata22051979 napisał(a):
indicolite napisał(a):ja też tu zamieszczałam post - ale na szczęście kwaterę udało już mi się znaleźć
rzeczywiście w sezonie jest już dużo pozajmowane (takich fajniejszych), albo drogo jak dla mnie tzn. powyżej 60E

mnie się udało w miejscowości Nin

co prawda nie środek wakacji ale przełom czerwca i lipca - ale za fajną cenę na 2+2 - 42E

także nie zniechęcajcie się - ja wysłałam dziesiątki meili zanim trafiłam na to co mnie w miarę interesowało (prawie całe dwa dni buszowania po necie)

powodzonka

Indicolite, bardzo ładne te apartamenty czyściutkie, ładna roślinność, kultura doniczkowa na wysokim poziomi :)
Byłam w Ninie w ubiegłym roku na 2 godzinki pozwiedzać :) Cicha, spokojna miejscowość, na plaży nie byłam, ale ponoć bardzo płytka woda i chorwacki "piasek" (byłam na plazy w tym rejonie, to woda po kolana ciągneła się przez 200 m)

Udanych wakacji!!

no zobaczymy jak to będzie - to nasz 1 raz
dzieci 3 i 5 więc jak płytka woda to dla nich super :)
Qbab
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qbab » 13.02.2013 14:55

Poszukuję:

2 Apartamenty dla:
2+3 (dzieci w wieku 6 lat i bliźniaki w wieku 2 lat )
2+2 (dzieci w wieku 6 i 10)

Miejsce wyspa Pag (miasto Pag odpada) lub Północna Dalmacja.

Email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 13.02.2013 14:58

agata22051979 napisał(a):Cromaniak66,
No to szkoda, ze dla mnie nic nie masz :( Myslałam, że to niewygórowane oczekiwania, a rozrzut w miejscówkach na tyle duży, zaś użytkowników forum bez liku, ze ktoś się odezwie....
Nie obrażaj się, po prostu nie miałam ani jednego odzewu od wpisu i stąd mój stan zdołowania i powyzszy komentarz

Agatko , ja się nie obrażam :D . Chciałem tylko powiedzieć , że czasem jak się nie ma tego co się lubi , to się lubi to co się ma . Jak kilka lat temu szukałem kwatery na pierwszy wyjazd do Cro , to tez mi się marzył dom niemal na plaży , z klimą , fajną plażą itp. Trafiłem jednak w zupełnie inne miejsce i... w tym roku jadę tam 4 raz :D , Tak wiec głowa do góry :papa:
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 13.02.2013 15:33

Cromaniak66, no ja znalazłam na peljesacu takie w sam raz, bez większych bajerów, basenów, fajerwerków i... okazało się, że 140/doba. Euro!
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 13.02.2013 16:07

agata22051979 napisał(a):Cromaniak66, no ja znalazłam na peljesacu takie w sam raz, bez większych bajerów, basenów, fajerwerków i... okazało się, że 140/doba. Euro!

Ale to chyba nie dla 2 osób , bo w jednym z postów pisałaś ,że bezskutecznie szukasz dla 2 osób :D
Za tyle(lub nawet mniej) to dla 7-8osób , tam gdzie ja jeżdżę (Rogoźnica ), a warunki mieszkaniowe super :D
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 13.02.2013 16:45

[quote="agata22051979"]Cromaniak66, no właśnie o to chodzi! Cena mnie powaliła. Oto "żywy" dowód:

Mnie lekko też, :D , bo aż takiego szału nie ma jakby sugerowała cena :D
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 13.02.2013 18:58

Cromaniak66, dla porównania: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :hut:

niestety tez trochę drogie, no i nie na plaży; ale za to jest to w moim odczuciu taka chorwacka Toskania (ach te cyprysy!)... czyli jest to, czego jakże często mi brak w apartamentach ogólnie dostępnych w Chorwacji, tj. duszy, a mówiąc szczerze po prostu jakiegokolwiek przejęcia, żeby wnętrze wyglądało jakoś ciekawie, a nie było tylko grupą przypadkowo wrzuconych do pomieszczeń mebli, często chyba z lat 70-80, byle tylko było i byle tylko nająć; viva brązowa płyta i meblościanka wokół łożka! h :twisted:

ależ sobie ulżyłam :) pewnie wychodzi ze mnie brak umiejętności szukania aartamentów
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 13.02.2013 19:07

Witam poszukiwaczy, ja lokum zamawiałem przez Casamundo i byłem bardzo ''''zadowolony''
znajomi rezerwowali przez Adriatyc .hr i też było OK.
Lub przez Booking.com które się sprawdziło w Niemczech i na Plitvicka Jezera
Może to trochę drożej wynosi ,ale widać co proponują . Chociaż jak byłem na tych wczasach spytałem się jaki są koszty ,okazało się że były takie same jak przy zamówieniu e-mail . 8O

Mam nadzieję że komuś trochę pomogłem :D :papa: :hut:
Ostatnio edytowano 13.02.2013 19:21 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
Dotka*
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dotka* » 13.02.2013 19:21

Sztyrlic69
Ja szukałam w Stanici przez zakwaterowanie w Chorwacji i trochę ciężko z czymś wolnym.
Szukam dwóch apartamentów dla dwóch rodzin 2 + 2 (dzieci pomiędzy 3-8 lat) cena max do 60 eur, jeśli możesz coś polecić to czekam
polokokt
Odkrywca
Riwiera Makarska - apartament/hotel ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) polokokt » 13.02.2013 19:21

Witam

Wiem że jest pewnie wiele wątków na podobny temat, ale niestety im więcej przegladam wątków albo ofert tym mniej wiem.

Poszukuję fajnego lokum, w okolicach Makarskiej (Brela, Tucepi), tak żeby była fajna plaża dla dziecka w wieku 2 lat ale żeby i kwatera była w średnio wyższym standardzie. Z racji że wyjazd jest planowany na maj (6-17), gdzie ceny sa jeszcze niższe postanowiłem poszukać moze czegoś o ciut wyższym standardzie niż taki typowy wakacyjny, Co jednoczesnie przy średniej pogodzie pozwoli nam spedzic czas inaczej (np basen na miejscu czy silownia z sauną)

Na chwilę obecna faworytem największym jest jeden z hoteli z sieci Bluesun (np Bluesun Hotel Alga w Tucepi lub też patrzyłem na jakiś w Breli), gdzie jest do dyspozycji basen a także mała siłownia, wiec można i pójść z dzieckiem na basen, jak jeszcze będzie za zimno na kąpiele w morzu i samemu pójśc na siłownie, czy pobiegać po okolicy). Cena za taki pobyt w okolicy 9 nocy to około 2,5 tys pLN ze sniadaniem i to jest wlasciwie moj limit cenowy.

Patrzylem tez na taki apartament w Tucepi Villa Jasna, gdzie pokój z widokiem na morze kosztuje około 2000 PLN (przez booking.com bo przez ich strone wychodzi drozej i jest jakas srednia dostepnosc terminow).

I teraz pytanie, czy ktoś może coś polecić z własnego doświadczenia? Coś gdzie i plaża jest ładna i "funkcjonalna" dla dziecka w wieku 2 lat a i jest gdzie pochodzic wieczorami na dlugie spacery z wózkiem (mało schodów a i podejścia pod górę takie umiarkowane :) (wiem że to tereny górzyste ale chodzi o to, żeby to nie była pionowa ściana do podejścia po 4 razy dziennie :) ). Dużo jest takich stronek miejscowości, gdzie są linki do lokalnych kwater ale to wiekszosc w standardzie typowo wakacyjnym. A na booking.com jak cos fajnego to cena od razu 10 tys PLN :)

Z góry dziękuję za pomoc.
PavveL
Croentuzjasta
szukam apartamentów lu domu dla 4 rodzin z dziećmi, sierpień

Nieprzeczytany postnapisał(a) PavveL » 13.02.2013 20:25

Witam,
wybieramy się w sierpniu w 3 lub 4 rodziny (12-15 osób) do środkowej Dalmacji lub niżej. Poproszę o sugestie lub oferty na lespaw @ tlen.pl (trzeba usunąć spacje z adresu)
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 13.02.2013 20:54

Witam
Szukam apartamentu dla 4 osób (2+2dzieci) w drugiej połowie sierpnia...
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 13.02.2013 21:02

maniusc, a gdzie?
agut
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agut » 13.02.2013 22:38

Wykruszyła nam się trochę ekipa i obecnie poszukuję lokum dla 2 dorosłych i 2 dorosłych z 12 letnim dzieckiem. Mogą być to dwa osobne apartamenty, bądź jeden dla wszystkich ale z 2 łazienkami. Interesuje nas wyspa Pag (przede wszystkim) i tereny w dół, do Rogoźnicy. Proszę o namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mervik
Koneser
Re: Riwiera Makarska - apartament/hotel ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 13.02.2013 22:41

polokokt napisał(a):Witam

Wiem że jest pewnie wiele wątków na podobny temat, ale niestety im więcej przegladam wątków albo ofert tym mniej wiem.

Poszukuję fajnego lokum, w okolicach Makarskiej (Brela, Tucepi), tak żeby była fajna plaża dla dziecka w wieku 2 lat ale żeby i kwatera była w średnio wyższym standardzie. Z racji że wyjazd jest planowany na maj (6-17), gdzie ceny sa jeszcze niższe postanowiłem poszukać moze czegoś o ciut wyższym standardzie niż taki typowy wakacyjny, Co jednoczesnie przy średniej pogodzie pozwoli nam spedzic czas inaczej (np basen na miejscu czy silownia z sauną)

Na chwilę obecna faworytem największym jest jeden z hoteli z sieci Bluesun (np Bluesun Hotel Alga w Tucepi lub też patrzyłem na jakiś w Breli), gdzie jest do dyspozycji basen a także mała siłownia, wiec można i pójść z dzieckiem na basen, jak jeszcze będzie za zimno na kąpiele w morzu i samemu pójśc na siłownie, czy pobiegać po okolicy). Cena za taki pobyt w okolicy 9 nocy to około 2,5 tys pLN ze sniadaniem i to jest wlasciwie moj limit cenowy.

Patrzylem tez na taki apartament w Tucepi Villa Jasna, gdzie pokój z widokiem na morze kosztuje około 2000 PLN (przez booking.com bo przez ich strone wychodzi drozej i jest jakas srednia dostepnosc terminow).

I teraz pytanie, czy ktoś może coś polecić z własnego doświadczenia? Coś gdzie i plaża jest ładna i "funkcjonalna" dla dziecka w wieku 2 lat a i jest gdzie pochodzic wieczorami na dlugie spacery z wózkiem (mało schodów a i podejścia pod górę takie umiarkowane :) (wiem że to tereny górzyste ale chodzi o to, żeby to nie była pionowa ściana do podejścia po 4 razy dziennie :) ). Dużo jest takich stronek miejscowości, gdzie są linki do lokalnych kwater ale to wiekszosc w standardzie typowo wakacyjnym. A na booking.com jak cos fajnego to cena od razu 10 tys PLN :)

Z góry dziękuję za pomoc.

na stronie Adriatyc.hr masz taniej i większy wybór :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone