Re: Pytania o apartamenty.
napisał(a) darek1 » 11.12.2013 22:24
Ależ skądże nawet nie śmiem koleżance odmawiać. Tylko, że ja takich kwater w tym rejonie za bardzo nie znam. Jedynie Igrane u Mare Mijacika ale tam standard nie był za wysoki tylko taki sobie, było czysto. Następna kwatera to w Orebiciu nad samym morzem tylko, ze nie znam adresu. Standard był też taki sobie 60 euro od 4 osób. Może jedż w ciemno. W tym okresie jak podałaś wszędzie znajdziesz godne i ładne miejsce. Za 80 euro wynajmiesz fajny apartament i elegancki apartament. Mogę tylko polecić gdzie jechać np. do Gradaca czyli na koniec Riviery Makarskiej. W Breli byłem ale dla mnie było za tłoczno i komercyjnie. Może jak lubisz spacery to Makarska. Tylko, że tam ceny wysokie, a apartamenty słabe. W końcu sierpnia pełno tam turystów. Nie wiem co Koleżance poradzić. Trzeba czytać na forum, a znajdziesz to co chcesz. Pozdrawiam koleżankę
Namiar na Duce się kwalifikuje, czysto, blisko i bezpiecznie. Raj dla dzieci. No i nie tak drogo. Wyda koleżanka max. 60 euro dziennie a za pozostałe pieniądze zabaluje.
Ostatnio edytowano 11.12.2013 22:37 przez
darek1, łącznie edytowano 1 raz