Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cronaturki
zbanowany
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 08.12.2013 13:36

ivitek

Zerknij tu....

apartament-baska-voda-lub-brela-t38032.html#p1089966

brela-t40682.html#p1143815

może przypadnie Wam do gustu :lol:

Pozdrawiam
Maryousz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maryousz » 08.12.2013 20:56

Witam.
Ja także zaczynam już myślec o kolejnym wyjezdzie do Cro na wakacje 2014
Ostatnie dwa lata byłem w Rażanj koło Rogożnicy (wcześniej jeszcze Omiś, Marina, Dramalj)
Szukam ap. dla 2 osób blisko morza w małej , spokojnej mieścinie takiej jak Rażanj.
Proszę o jakieś fajne namiary.
Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 10.12.2013 20:25

do ivitek - wysłałam namiary na @. Może będzie pasować
ivitek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivitek » 10.12.2013 21:02

doris_ka dziękuję, miałam ten apartament również na liście ale z Twoją rekomendacją wysuwa się na prowadzenie:)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.12.2013 21:42

Jak 100 euro za dobę to wszędzie znajdziesz. Po co Ci szukać na forum. Wybierz biuro, określ warunki i jedz. :hut:
edenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) edenka » 11.12.2013 21:44

Witam, proszę o namiary na fajne lokum od Omisia "w dół", w ubieglym roku bylismy w Stanici, było super!, ale niestety daaaleko od morza(wyjazd w ciemno w połowie sierpnia), w tym roku szukamy czegoś blisko morza w niedużej miejscowości dla rodzin 2+2 i 2+1, w rozsądnej cenie, gdyby ktoś miał sprawdzonei godne polecenia kwatery to proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam :hut:
ivitek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivitek » 11.12.2013 21:53

Dareczku ale mi doradziłeś :( Efekt szukania przez biuro będzie taki, że za apartament, który kosztuje 80e bezpośrednio u właściciela, zapłacę właśnie 100e w biurze. Dziękuję za taki interes :mrgreen: A znalezienie apartamentu takiego jak chcę za 100E wcale nie jest takie proste. Może mam wygórowane wymagania ale nie chcę znów śmierdzącego kibla, mrówek w całym apartamencie i pozabijanych na gwoździe okiennic. :oops:
Dlatego oprócz tego, że sama siedzę wieczorami i szukam to poprosiłam również Was.
No chyba nie odmówisz początkującej koleżance pomocy :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.12.2013 22:24

Ależ skądże nawet nie śmiem koleżance odmawiać. Tylko, że ja takich kwater w tym rejonie za bardzo nie znam. Jedynie Igrane u Mare Mijacika ale tam standard nie był za wysoki tylko taki sobie, było czysto. Następna kwatera to w Orebiciu nad samym morzem tylko, ze nie znam adresu. Standard był też taki sobie 60 euro od 4 osób. Może jedż w ciemno. W tym okresie jak podałaś wszędzie znajdziesz godne i ładne miejsce. Za 80 euro wynajmiesz fajny apartament i elegancki apartament. Mogę tylko polecić gdzie jechać np. do Gradaca czyli na koniec Riviery Makarskiej. W Breli byłem ale dla mnie było za tłoczno i komercyjnie. Może jak lubisz spacery to Makarska. Tylko, że tam ceny wysokie, a apartamenty słabe. W końcu sierpnia pełno tam turystów. Nie wiem co Koleżance poradzić. Trzeba czytać na forum, a znajdziesz to co chcesz. Pozdrawiam koleżankę :papa: :hut:

Namiar na Duce się kwalifikuje, czysto, blisko i bezpiecznie. Raj dla dzieci. No i nie tak drogo. Wyda koleżanka max. 60 euro dziennie a za pozostałe pieniądze zabaluje. :D
Ostatnio edytowano 11.12.2013 22:37 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
ivitek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivitek » 11.12.2013 22:36

Jednak zostanę przy Breli, odpowiadało mi to miejsce i mojej rodzince również. Makarske zwiedziliśmy i była dla nas za duża, zbyt głośna. A przy naszym terminie czyli przełom lipca i sierpnia to chyba nie odważę się jechać w ciemno. No cóż biorę się do dalszych poszukiwań.
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.12.2013 22:39

Jeśli lipiec i sierpień to nie masz co jechać w ciemno. Szukaj poprzez Net. Zastanów się nad Duce tylko, że tam nie pospacerujesz chyba, że w Omisie odległym o jakieś 1 km.

Ivitek wybierz inne miejsce. Nigdy dwa razy nie jeżdżę w to samo miejsce. Jesli odpowiada Ci Dalmacja to jedż do Gradaca, Podgory, Orebicza, Zastrorogu, Trpanji.
edenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) edenka » 12.12.2013 19:05

Dziękuję wszystkim za odzew :) darek1, czy masz może jakieś namiary na Gradac, bo myślimy cos bardziej na południe sie udać:)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.12.2013 19:12

Niestety nie mam adresu. Co do miejsca jest ono godne uwagi. Mała miejscowość, deptak nad morzem, ładne widoki górskie - fajnie.
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 12.12.2013 22:31

Witam
Bardzo proszę o namiary na apartamenty dla 3 osób(2+1) w Duce, Omiśu lub w Lopar na wyspie Rab.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
samkris
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) samkris » 13.12.2013 14:52

Witam!!! Jestem tu nowy i po raz pierwszy wraz z żoną i 5 - letnim synem chcielibyśmy poczuć na własnej skórze chorwackie klimaty. Chcielibyśmy pojechać na wakacje właśnie do Chorwacji. Jesteśmy w tym temacie zieloni. Może nam pomożecie? Gdzie najlepiej jechać po raz pierwszy z dzieckiem? Może macie namiary na sprawdzone kwatery? Proszę o pomoc? Dziękuję i pozdrawiam. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 13.12.2013 15:29

samkris napisał(a): Chcielibyśmy pojechać na wakacje właśnie do Chorwacji. Jesteśmy w tym temacie zieloni. Może nam pomożecie? Gdzie najlepiej jechać po raz pierwszy z dzieckiem?

Długość wybrzeża Chorwacji: 5835 km łącznie z wyspami. (Wikipedia)

Może podacie z grubsza przynajmniej Wasze preferencje jeśli chodzi o miejsce wakacyjne? Oprócz tego, żeby było odpowiednie dla dziecka, oczywiście. Pomożecie tym, którzy chcą Wam pomóc. Bo wybór, jak widać, dość duży... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 70
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone