Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prezes1981
Odkrywca
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes1981 » 04.12.2013 23:37

Witam Was!

Mam prośbę o podanie namiarów na sprawdzone apartamenty najlepiej pomiędzy Splitem, a Makarską.
Jeśli możecie coś polecić blisko plaży z łagodnym zejściem, ponieważ wybieram się z 4 letnim dzieckiem.
Apartamenty: 2 osoby dorosłe + dziecko - x 2

Z góry dziękuję.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 05.12.2013 22:58

AF2011 napisał(a):Witam
Bardzo proszę o polecenie mi sprawdzonego apartamentu dla 2 osób. Interesuje mnie apartament w spokojnej miejscowości blisko morza i z widokiem na morze.Z góry serdecznie dziękuję :) Dziękuję również za rady typu zajrzyj do wyszukiwarki, bo zależy mi na sprawdzonym apartamencie :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Namiary wysłane na e-mail. :papa:
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 05.12.2013 22:59

Prezes1981 napisał(a):Witam Was!

Mam prośbę o podanie namiarów na sprawdzone apartamenty najlepiej pomiędzy Splitem, a Makarską.
Jeśli możecie coś polecić blisko plaży z łagodnym zejściem, ponieważ wybieram się z 4 letnim dzieckiem.

Z góry dziękuję.

doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 05.12.2013 23:04

kipercz napisał(a):Riwiera makarska trzy osoby od 1września

namiar wysłałam :papa:
Prezes1981
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes1981 » 05.12.2013 23:59

doris_ka napisał(a):
kipercz napisał(a):Riwiera makarska trzy osoby od 1września

namiar wysłałam :papa:

Dziękuje :D
AF2011
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AF2011 » 06.12.2013 07:51

doris_ka napisał(a):
AF2011 napisał(a):Witam
Bardzo proszę o polecenie mi sprawdzonego apartamentu dla 2 osób. Interesuje mnie apartament w spokojnej miejscowości blisko morza i z widokiem na morze.Z góry serdecznie dziękuję :) Dziękuję również za rady typu zajrzyj do wyszukiwarki, bo zależy mi na sprawdzonym apartamencie :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję i pozdrawiam mikołajkowo :) :papa:
seko5
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) seko5 » 07.12.2013 18:05

Witam
Proszę o namiar na apartament/y - Riwiera Makarska lub wyspa Hvar (blisko morza), osoby 2+2 i 2+3 - 1 apartament lub 2 osobne apartamenty, przełom lipca-sierpnia 2014.
z góry dziękuję :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 07.12.2013 22:08

Proszę o namiary na sprawdzony apartament blisko plaży dla 2 osób , sam do końca nie wiem gdzie myślałem może rejon Makarskiej i Półwysep Peljesać może Orebić.
Z góry dzięki.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2013 23:21

Prezes1981 napisał(a):Witam Was!

Z góry dziękuję.

..................................................

Miejsce idealne dla małych dzieci. Druga linia zabudowy, nowe apartamenty, sklep, cukiernia, piekarnia blisko. Do Omisza 1 km. Plaża piaszczysta - dosłownie. Zejście do wody 50m od brzegu po kolana. Na kwaterze zatrzymują się Polacy. Na plaży letnia kawiarenka, piwo, lody itp. Apartament ma duży parking dla samochodów gości.

Link usunięty z powodów regulaminowych. :idea:
Janusz Bajcer
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.12.2013 09:38

Dodam jeszcze, że prysznice na plaży gratis. Z kawiarenki słychać chorwackie przeboje. W wodzie piasek nie kamienie.

Ze względu na tego obywatela powyżej :roll: :roll: :roll: adresu podać nie mogę :wink: :wink:
zack
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zack » 08.12.2013 10:30

darek1 napisał(a):Dodam jeszcze, że prysznice na plaży gratis. Z kawiarenki słychać chorwackie przeboje. W wodzie piasek nie kamienie.

Ze względu na tego obywatela powyżej :roll: :roll: :roll: adresu podać nie mogę :wink: :wink:

Hej Darek,

Podeślij proszę namiary na PW

Dzięki!
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 08.12.2013 10:43

Darek podobno na PW nie może, przysięgał :oczko_usmiech: :mrgreen:

zale-opinie-zgloszenia-i-komentarze-t43833-450.html
annette88
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) annette88 » 08.12.2013 11:09

Witam serdecznie :)

Szukam namiarów na apartamenty w Primosten, najlepiej jak najbliżej plaży :D Myśleliśmy o terminie w ostatnim tygodniu sierpnia - pierwszym września.
cooleczka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cooleczka » 08.12.2013 11:26

darek1 napisał(a):Dodam jeszcze, że prysznice na plaży gratis. Z kawiarenki słychać chorwackie przeboje. W wodzie piasek nie kamienie.

Darek, podeślesz namiary na priv?
ivitek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivitek » 08.12.2013 13:29

To i ja dołączę się do pytających o apartamenty:)
Po tegorocznych wakacjach w Breli wiemy, że będzie to nasza miejscówka na najbliższe lata, poprostu się zakochaliśmy. Bilety już kupione:)
Termin naszego wyjazdu sztywny od 28.07. - 07.08. dwoje dorosłych i dwójka dzieci - 7 i 2 lata. Tak jak pisałam Brela, najlepiej Podraće lub Śćit. W tym roku byliśmy w Villi Visnja ale szukamy czegoś, powiedzmy lepszego;) Do dyspozycji 100 euro/doba.

Z góry dziękuję.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 69
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone