Fajne opisy, liczę że wrzucisz jakieś fotki.
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Fajne opisy, liczę że wrzucisz jakieś fotki.
Belluna napisał(a):Też zasiadam, jest ciekawie , ze swoim szwagrem nigdy na wyjeździe nie byłam, ale ze znajomymi to i owszem. Scenariusz podobny: wszystko załatwiajcie, nam na pewno będzie się podobać, w końcu byliście to się znacie. A potem: schodów za dużo, piasku na plaży nie ma, lody za drogie itp.
CroAna napisał(a):Belluna napisał(a):Też zasiadam, jest ciekawie , ze swoim szwagrem nigdy na wyjeździe nie byłam, ale ze znajomymi to i owszem. Scenariusz podobny: wszystko załatwiajcie, nam na pewno będzie się podobać, w końcu byliście to się znacie. A potem: schodów za dużo, piasku na plaży nie ma, lody za drogie itp.
he, he, he, znane, znane
M23 napisał(a):Ta relacja jest taka trochę nie za bardzo moim zdaniem. Bo jest np. coś takiego: "jedziemy. stajemy. śpimy" to wszystko powinno być płynnie pisane
Rafał78 napisał(a):Kościółek kosmiczny.....a dzwony to chyba z mp3
dorota131 napisał(a):Chętnie poczytam, tym bardziej, że byliśmy w tym samym terminie w Podgorze
Anai napisał(a):Zivogošce wcale nie jest takie małe, w Blato lody były w przy Bistro Freddy i były bardzo dobre,
choć był to nasz pierwszy raz w Cro więc nie miałam porównania
Anai napisał(a):... a Twój szfagier jest (przynajmniej na razie) ciut irytujący
M23 napisał(a):Ta relacja jest taka trochę nie za bardzo moim zdaniem. Bo jest np. coś takiego: "jedziemy. stajemy. śpimy" to wszystko powinno być płynnie pisane
Belluna napisał(a):Przecież to jest właśnie relacja z podróży
piekara114 napisał(a):…i kościółek z bimbającymi dzwonami
Belluna napisał(a):M23 napisał(a):Ta relacja jest taka trochę nie za bardzo moim zdaniem. Bo jest np. coś takiego: "jedziemy. stajemy. śpimy" to wszystko powinno być płynnie pisane
Przecież to jest właśnie relacja z podróży
aaa..., no i nie ma obowiązku czytania (chyba...)