JoannaMaxel napisał(a):Witajcie! My w zeszłe wakacje zrobiliśmy mega spontan, zaczęliśmy wjazd na SV JURE po całodziennym plażowaniu ok. 19 .
Witaj JoannaMaxel. Przed wyjazdem też czytałam i oglądałam takie wyjazdy, ale nie chciałam ryzykować, i jeszcze może byśmy tam nie byli? A jak już się wstało o świcie, to już trzeba było jechać
misiabela.75 napisał(a):Witam,wiem że póżno ale nadrobiłam zaległości i czekam na ciąg dalszy. W sierpniu Drasnice jeżeli możesz i wiesz napisz jak z drogami w tej miejscowości( strome,wąskie)?
Cześć misiabela. Niestety tak daleko nie dojechaliśmy. To już moje ostatnie dni w Podgorze i raczej leniwe już były.
Fowme napisał(a):Świetna relacja;)
Za półtora tygodnia jadę do Makarskiej (wiem, że będzie tłoczno ale ja nie boję się ludzi (swoją drogą ciekawe co powiem po powrocie;P)) i już mam porobione notatki z twojej relacji - czyli miejsca, które też muszę odwiedzić! Mam nadzieję, że też uda mi się zrobić tak piękne zdjęcia:)
Dziękuję Fowme za słowa pochwały, ale moje zdjęcia to zwykłe pstrykanie jak już pisałam. Staram się, ale cierpliwości to ja to zdjęć nie mam, dlatego zadowala mnie cyfrówka, a o lustrzance nie myślę.
Ewa i Piotr napisał(a):Hit lodowy ostatnich wakacji to były lody figowe
Oby były, bo jak o nich przeczytałam, to przez pół dnia w pracy ślinka mi leciała
Franz napisał(a):Niedawno opisałem swój wyjazd na Sveti Jure. Teraz z przyjemnością powtórzyłem go wraz z Wami.
Bardzo mi miło, że właśnie Ty zajrzałeś do mojej relacji. Twoje zwiedzanie jest do pozazdroszenia, Twoja kondycja też. Ja jednak zadowodę się zdobywaniem szczytu samochodem Ale szczerze mówiąc, a raczej pisząc Twoje wyjaśnienie dot. piramidek kamiennych na Sv.Jure choć dość realne (z innym się nie spotkałam), jakość mnie nie satysfakcjonuje. Wolałaby jakąś wysoką ideę lub pamięć o kimś lub czymś. Mam nadzieję, że się nie obrazisz