Bloszek napisał(a):Czeka z cierpliwością bo wyjeżdzam po 15 sierpnia
agata26061 napisał(a):Ja jak najbardziej chętna! Od czego mam zacząć ??
kbw napisał(a):Po dwu tygodniowym tegorocznym już pobycie w Cro z wielką przyjemnością dosiadam się i ja!!!!!!
piekara114 napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja jak najbardziej chętna! Od czego mam zacząć ??
Chyba od wszystkiego po kolei. Ścierki i miotły już mam, to o sprzęt się nie martw
agata26061 napisał(a):Ok, we wrześniu stacjonuję w Tucepi, więc ostro zabieram się do pracy!
piekara114 napisał(a):agata26061 napisał(a):Ok, we wrześniu stacjonuję w Tucepi, więc ostro zabieram się do pracy!
Tylko blisko i nie spóźniać mi się do pracy, bo będę musiała karty do odbijania się na wejście i wyjście założyć
Liczę,że codzienną relację z pracy zdasz
Basiulinek napisał(a):Musimy Cie kiedys na Hvar wyslac Tam tez ciekawy objekt czeka na kogos z wizja
Basiulinek napisał(a):Kiedys na forum natknelam sie na jakies zdjecia, to hotel kolo Jelsy. Tez musial byc piekny w czasach swojej swietnosci.
ewuniag napisał(a):Twoja wizja o wiele lepsza. Chętnie pomogę w jej realizacji
maniust napisał(a):U mnie Podogora w planie na przyszły rok , albo znów Istria na camp , jeszcze dokładnie nie wiemy , ale już tym razem naszym "Peziotem".
Powrót do Nasze relacje z podróży