Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pula? Zadar ? Dubrovnik?? pomozcie...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tatma
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tatma » 19.08.2005 13:31

kurcze... szukam i szukam ale ja nie znam tych rejonow... w ktore okolice najlepiej jest jechac? bo odleglosci sa spore... moze chcecie sie podzielic ze mna swoja wiedza? :) bardzo bym prosila :)
kurcze bo jedziemy w ciemno i nie mamy pojjjecia w ktory rejon w ogole uderzac... a pasowaloby mi jakies rjon gdzie sa ludzie, jest jakis osrodek turystyczny, a nie wioska i glusza... mamy juz co prawda po 30 lat ale poszalaby czlowiek na wakacjach :wink: hehehe :lol: pozdrawaim wszystkich!
a wyszukiwarke juz przegladalam wczesniej, ale dzieki :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maggie_b_s
Podróżnik
W tym roku masakra

Nieprzeczytany postnapisał(a) maggie_b_s » 19.08.2005 21:50

Byłam 6 razy w ciemno, ale tyle ludzi co w
tym roku to jeszcze nie było.Głównie francuzi i włosi.Polecam okolice Dubrownika.Jak do tej pory polecałam w ciemno to mi się odmieniło.Nocleg znależliśmy dzięki uprzejmości chorwatów, których poznalismy kiedyś.Właśnie wróciłam i mogę odpowiadać na pytania.
qlu
Globtroter
Re: W tym roku masakra

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 13.10.2005 12:29

maggie_b_s napisał(a):Byłam 6 razy w ciemno, ale tyle ludzi co w
tym roku to jeszcze nie było.Głównie francuzi i włosi.Polecam okolice Dubrownika.Jak do tej pory polecałam w ciemno to mi się odmieniło.Nocleg znależliśmy dzięki uprzejmości chorwatów, których poznalismy kiedyś.Właśnie wróciłam i mogę odpowiadać na pytania.

Bardzo proszę o podanie adresu , tam gdzie się Państwo zatrzymaliście.
Z góry serdecznie dziękuję. :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 13.10.2005 20:16

maggie ma racje....im dalej na poludnie tym mniej wlochow i niemcow a i widokowo ladniej...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 10:15

Ja polecam Riwierę makarską, jest tam dużo ciekawych miejscowości, dobre miejsce wypadowe na zwiedzanie Splitu, Trogiru, BiH , można popłynąc statkiem na różne wyspy albo ostatecznie zwiedzić Dubrownik lub Peljesac. Proponuje wpisanie w wyszukiwarkę słów "Riwiera makarska" i znajdziesz tam wiele ciekawych informacji.

Pozdrawiam :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 10:20

krakuscity napisał(a):Ja polecam Riwierę makarską, jest tam dużo ciekawych miejscowości, dobre miejsce wypadowe na zwiedzanie Splitu, Trogiru, BiH , można popłynąc statkiem na różne wyspy albo ostatecznie zwiedzić Dubrownik lub Peljesac. Proponuje wpisanie w wyszukiwarkę słów "Riwiera makarska" i znajdziesz tam wiele ciekawych informacji.

Krakus???

"ostatecznie" ?? perłe Adriatyku Ty chcesz ostatecznie zwiedzać ? :)))

ech ...glupawka mnie wzieła ale Dubrovnik jest śliczny :))
nawet linie lotnicze TWA tam lataja hihihihi

PS to był żart oczywiscie
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 11:55

aneta_jacek napisał(a):
krakuscity napisał(a):Ja polecam Riwierę makarską, jest tam dużo ciekawych miejscowości, dobre miejsce wypadowe na zwiedzanie Splitu, Trogiru, BiH , można popłynąc statkiem na różne wyspy albo ostatecznie zwiedzić Dubrownik lub Peljesac. Proponuje wpisanie w wyszukiwarkę słów "Riwiera makarska" i znajdziesz tam wiele ciekawych informacji.

Krakus???

"ostatecznie" ?? perłe Adriatyku Ty chcesz ostatecznie zwiedzać ? :)))

ech ...glupawka mnie wzieła ale Dubrovnik jest śliczny :))
nawet linie lotnicze TWA tam lataja hihihihi

PS to był żart oczywiscie

Wiem, że żart bo Cię już na tyle znam - wirtualnie :lol:
Ja te miejscowości juz wszystkie zaliczyłem.

rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 17.10.2005 23:33

Ja te miejscowości juz wszystkie zaliczyłem.

Jak tak mogłeś napisac,że zaliczyłeś.To takie paskudne słowo :(
MURTER
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MURTER » 08.01.2006 21:09

Zboczyliście bardzo z tematu-pytania potrzebującej cromaniaczki (przyszłej). Ja polecam bardziej południowe rejony CRO. Szczególnie od Omisia na południe. Byłem już czterokrotnie i tam mi się najbardziej podobało!
Ps.
Wcześniej pisałem pod ksywką Hebdow
nerin1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nerin1 » 09.01.2006 13:17

witam,

mozesz polecic jakies prywate kwatery/apartamenty w okolicach Makarskiej. wybieramy sie w 6-8 osob w tym roku i pozukujemy czegos ciekawego.
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone