fikus1975 napisał(a):Wybieram sie w tym roku do Puli i prosze o jakes informacje o tej miejscowosci. Czyli o kwaterach , cenach i jak dojechac tam najszybciej i najkrócej. Jade pierwszy raz do Chorwacji i zbieram jak naj wiecej informacji. Wybieram sie samochodem z lpg . Jaka trasa najlepiej jechac?
fikus1975 napisał(a):Serdeczne dzieki . A jade ze Szczecina
kamil99 napisał(a):Puli na wakacje nie polecam. Prócz miejscowego "Coloseum" nie ma nic w niej fajnego. Jeżeli chcesz jechać na Istrię to polecam Rovinji!!! Super miasteczko, a od Puli jakieś 30km. Rovinji ma swój niepowtarzalny klimat! Życzę milych wakacji:)
kamil99 napisał(a):Puli na wakacje nie polecam. Prócz miejscowego "Coloseum" nie ma nic w niej fajnego. Jeżeli chcesz jechać na Istrię to polecam Rovinji!!! Super miasteczko, a od Puli jakieś 30km. Rovinji ma swój niepowtarzalny klimat! Życzę milych wakacji:)
Janusz Bajcer napisał(a):Mój "pierwszy raz z Chorwacją" to była Istria i mile ją wspominam.
Jeśli wybierzesz Istrię, to nie jedź na pobyt do Puli, ale w jej okolice.
http://www.tzom.hr/hr/guide-medulin/beaches/
fikus1975 napisał(a):dziekuje za informacje i teraz mam problem bo juz byłem pewien gdzie mam jechac a teraz tooooo nie wiem przeszukałem kilka stron o chorwacji i nie wiem gdzie jechac . kolega mi polecał Pule a drugi Brac nie wiem gdzie lepiej jest bo jade pierwszy raz widze ze jestescie fachowcami i chyba posłucham was bo wiecie co mówicie . Z pozdrowieniam i
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne