Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Puchar Narodów Afryki

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 02.02.2015 09:29

Janusz Bajcer napisał(a):Czekałem na bramkę Algierii :wink: i dogrywkę.
Jednak Słonie mocniejsze od Lisów :oczko_usmiech:

Też czekałem na gola... :? Zasłużone zwycięstwo WKS.Z taką grą mogą miszcza zdobyć... :wink:
Mało gwiazdkowy ten ćwierćfinał dla mnie... :wink: Ale emocji i goli nie brakuje.... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.02.2015 10:36

Pary półfinałowe Pucharu Narodów Afryki

4.02.2015 - godz.20:00

Obrazek : Obrazek

5.02.2015 - godz.20:00

Obrazek : Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.02.2015 12:18

Historia spotkań półfinalistów:

DR Konga v WKS 1-2 PNA 2014
WKS v DR Konga 3-4 PNA 2014

Ghana v Gwinea Równikowa (pierwsze spotkanie w historii)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.02.2015 12:25

Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):Pięknie. Bardzo dobra - one before last - pozycja. :?

Ale jeszcze 17 pkt do zdobycia.

Liczysz na trzy czwórki i piątkę :oczko_usmiech:

Trzy czwórki, czy cztery trójki - ważne żeby było 12 + bonus. :wink:

P.S.
Fajne magnesy. To z Twojej lodówki :?: :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.02.2015 12:29

walp napisał(a):P.S.
Fajne magnesy. To z Twojej lodówki :?: :oczko_usmiech:

Nie ... to od nowej szamanki :oczko_usmiech:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 02.02.2015 13:40

walp napisał(a):
GOLDEN napisał(a):No to zapodaj coś :!: ...bo czekamy....Obrazek

Na razie znajduję same kompletnie ubrane, a na dodatek z barwami zdradzającymi przynależność.

Może wieczorem coś znajdę, jak już wprowadzę się w weekendowy nastrój. :oczko_usmiech:

Nie chciałbym się znowu Ciebie czepiać.... :roll: ....ale już jest dawno po weekendzie... :D
Jedyne usprawiedliwienie to tylko takie,że przygotowujesz "rzetelne" podsumowwanie turnieju i nie masz czasu... :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.02.2015 14:07

GOLDEN napisał(a):
walp napisał(a):
GOLDEN napisał(a):No to zapodaj coś :!: ...bo czekamy....Obrazek

Na razie znajduję same kompletnie ubrane, a na dodatek z barwami zdradzającymi przynależność.

Może wieczorem coś znajdę, jak już wprowadzę się w weekendowy nastrój. :oczko_usmiech:

Nie chciałbym się znowu Ciebie czepiać.... :roll: ....ale już jest dawno po weekendzie... :D
Jedyne usprawiedliwienie to tylko takie,że przygotowujesz "rzetelne" podsumowwanie turnieju i nie masz czasu... :mrgreen:

Ło matko, aleś Ty pamiętliwy :?: :roll:

Jest pewien problem - zmieniłem w przeglądarce kryteria wyszukiwania i teraz wyszukuje mi tylko
takie photos, które byłyby natychmiast zdyskwalifikowane, za zbyt bliskie naturze ... :oczko_usmiech:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 02.02.2015 14:52

walp napisał(a):
Jest pewien problem - zmieniłem w przeglądarce kryteria wyszukiwania i teraz wyszukuje mi tylko
takie photos, które byłyby natychmiast zdyskwalifikowane, za zbyt bliskie naturze ... :oczko_usmiech:

Pokrętne te tłumaczania..... :roll:
Zaprawdę powiadam Ci.....konfabulujesz.. :mrgreen:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 03.02.2015 12:25

Przed meczami półfinałowymi znalazłem w sieci ciekawy materiał filmowy Obrazek

1.Sędzia i piłkarze Tunezji po "drukowanym" meczu..... 8O

2.Lekko nietrzeżwy kierowca meleksu..... 8O

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.02.2015 09:01

Pierwszy półfinał już dzisiaj - tylko jeno typowanie :wink: widocznie trwają pogłębione analizy :oczko_usmiech:

Moja nowa szamanka jeszcze myśli :wink: nad ilością bramek :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 04.02.2015 09:14

Janusz Bajcer napisał(a):Pierwszy półfinał już dzisiaj - tylko jeno typowanie :wink: widocznie trwają pogłębione analizy :oczko_usmiech:

Oczywiście, że tak. Toż to już finisz.

I chciałem zgłosić, że Autor wątku próbuje mnie rozpraszać:
GOLDEN napisał(a):Pokrętne te tłumaczania..... :roll:
Zaprawdę powiadam Ci.....konfabulujesz.. :mrgreen:

... i nie pozwala się skupić ...
ObrazekObrazek

Ale znalazłem pewien sposób, słucham radia online Ghana.fm - pytają co mi się stało. :lol:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 04.02.2015 09:44

walp napisał(a):I chciałem zgłosić, że Autor wątku próbuje mnie rozpraszać:.....
... i nie pozwala się skupić ...
ObrazekObrazek

Bez urazy.... :smo:

Obrazek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2015 09:54

WKS z niezłej strony pokazało się w meczu z Algierią i awansowało. Gra była naprawdę solidna i było widać dużo chęci. DR Kongo też pokazało charakter odwracając losy meczu z 0-2 na 4-2 w przeciągu 25 minut. Ale wtedy bardziej ich rywale przegrali nie wiedząc co robić mając tak korzystny rezultat. Obie ekipy grały ze sobą w eliminacjach. W Abidjanie niespodziewanie wygrali goście 4-3, ale w Kongo przegrali 2-1. Jednak od tamtego czasu troszkę się zmieniło. Wtedy Renard zaczynał pracę ze słoniami, teraz z biegiem kolejnych meczy wychodzi jego praca. Chodzi głównie o obronę, która jest o wiele lepsza niż jeszcze niedawno, właściwe ustawianie się. Brakuje jeszcze większego błysku z przodu, ale poczekajmy. Tegoroczny PNA jest nieprzewidywalny, ale nie wierze, żeby słonie wypuściły udział w finale. Gram na nich od samego początku :P

Mój typ na dziś DR Kongo-WKS 1:2
Wilfried, Yaya, Salomon bramki strzelą
:mrgreen:
Ostatnio edytowano 04.02.2015 11:20 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 3 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2015 09:55

Drugi mecz, dzień później w czwartek. Ghana zagra z gospodarzami Gwineą. Której już tu nie powinno być. W 93 minucie meczu z Tunezją sędzia dyktuje rzut karny po faulu którego nie było. Potem w dogrywce Balboa genialny rzut wolny i mamy gospodarzy w strefie medalowej. Jednak to KONIEC. Nie widzę opcji, żeby tak mizernie grający zespół wygrał z naszpikowaną gwiazdami Ghaną. Z drużyną która rozbiła w 1/4 finału zwykłą Gwineę grając bardzo dobrze. Nie będę sie rozpisywał, powiem tyle, że Gwinea Równikowa podzieli los Kataru z piłki ręcznej, gdzie sędziowie pomagali (mniej niż tutaj na PNA), ale w finale trafili na Francje która była o klasę wyższa. Ghana jest o 2 klasy wyżej niż ich rywale. Jeśli "czarne gwiazdy" nie pokłócą się o kasę itp jak to bywa w afrykańskich zespołach to odprawią z kwitkiem gospodarzy.

Mój typ na jutro Ghana- Gwinea Równikowa 2:0
Ostatnio edytowano 04.02.2015 11:20 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 04.02.2015 10:55

DR Konga - WKS 0:1
Ghana - Gwinea Równikowa 2:0
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Puchar Narodów Afryki - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone