Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przystanek Woodstock, Kostrzyn n/Odrą

W Polsce znajduje się największy ceglany zamek świata - pokrzyżacki zamek w Malborku. Radom ma znacznie większą powierzchnię niż stolica Francji – Paryż. Pierwszą polską książkę kucharską, która zachowała się do dnia dzisiejszego wydano w 1698 roku. Polska posiada drugi najstarszy uniwersytet w Europie - Uniwersytet Jagielloński został założony przez króla Kazimierza Wielkiego w 1364 roku. Polska konstytucja była pierwszą w Europie i drugą na świecie - powstała zaraz po konstytucji Stanów Zjednoczonych.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 17.07.2012 11:07

mutiaq napisał(a):A może jednak skusilibyście się na taki wyjazd? :)

Chciałabym, chciała, ale czas... u mnie jak u mnie, ale mój Pan ostatnio zaganiany tak, że ledwo co wieczorem w domu się widzimy :)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 17.07.2012 15:13

Roxi napisał(a):
mutiaq napisał(a):A może jednak skusilibyście się na taki wyjazd? :)

Chciałabym, chciała, ale czas... u mnie jak u mnie, ale mój Pan ostatnio zaganiany tak, że ledwo co wieczorem w domu się widzimy :)

No, to pojechalibyście i 5 dni non stop byście się widzieli ;) :)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 26.07.2012 23:06

Jeszcze tylko piątek, sobota, niedziela, poniedziałek i wtorek. W środę rano jedziemy!
Ja już nie mogę się doczekać!! :) :D :D ajlaaa ajlaaaaa ajlaaaaaaa! ;)
Pudelek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pudelek » 29.07.2012 15:58

a ja już jutro, pierwszy podstawiany z Katowic :twisted:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 30.07.2012 10:50

Odezwij sie na mutiaq(małpa)interia.pl podaj kom czy coś, żeby sie piwka napić na miejscu :)
chyba, że już Cie nie ma :P
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 30.07.2012 22:16

No juz zadyma powoil na mieście.Lubie to! :D
Baszka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baszka » 31.07.2012 10:32

Ja ruszam w czwartek rano z Krakowa xD
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 31.07.2012 18:11

A my okazało się że jedziemy nie jutro rano, tylko dzisiaj, na noc :D jak coś to 511053056 to mój chwilowy, tylko na Woodstock numer, także jak coś to sms :)
do zobaczenia! :D
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 05.08.2012 19:20

Wróciliśmy :D :)
Sabaton dał czadu! Tak samo jak The Darkness, Carrantuohill & przyjaciele..
O reszcie nie wspomnę :)
:hut: :mg: :mg:
Za rok też jedziemy! :)
No i poznałam Pudelka :papa: 8)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 05.08.2012 19:23

No to jeszcze napisz, jak Machine Head??????? Oni to właśnie, obok The Darkness, byli magnesem, który mnie tam ciągnął... tylko, że na tym ciągnięciu się skończyło... :cry:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.08.2012 19:26

mutiaq napisał(a):No i poznałam Pudelka :papa: 8)

Ten portal? ;)

Wspaniała przygoda :) Zazdraszczam ... Mnie by chyba lumbago w tej pogodzie połamało :D
Pudelek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pudelek » 05.08.2012 23:34

mutiaq napisał(a):No i poznałam Pudelka :papa: 8)

odpozdrawiam :papa: :oczko_usmiech:

miło było poznać :)

ogólnie to wrażenie mam znacznie bardziej pozytywne niż po tamtym roku - głównie z powodu braku "Prodigy" oraz jednodniowych, agresywnych fanów tej kapeli. Co prawda komercjalizacja wdziera się tak bardzo, że za niedługo chyba całkowicie Woodstock zawłaszczy, a Owsiaka już przez większość czasu nie idzie słuchać ani patrzeć, jak się zachowuje, ale jakby ta atmosfera była lżejsza, bardziej radosna niż w 2011 roku i wycofano się choćby z kilku idiotycznych pomysłów.

Na koncerty chodziłem mało (inna sprawa, że doskonale je słyszałem z namiotu), ale mój numer jeden to My Riot, czyli właściwie Glaca i przyjaciele (nota bene 20 metrów od mego namiotu kręcili teledysk z udziałem sąsiadów :D)
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 06.08.2012 06:18

Będą jakieś zdjęcia? :)
Wczoraj, wracając w z weekendu spędzonego w Niemczech zatrzymaliśmy się przy autostradzie na szejka w "M", a tam taki ruch, że hej.
Chyba wszyscy wracający zatrzymali się na jakieś jedzonko :lol:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 06.08.2012 15:03

Roxi zdjęcia jakieś będą, jak się ogarnę, co może potrwać, bo dzisiaj robie trzecie pranie i jeszcze coś tam zostało ;)
Ogólnie rzecz biorąc bawiłam się super, chociaż będąc na toicampie już nie ma takiego prawdziwego Woodstocku, dlatego za rok normalnie znów pojedziemy, "na dziko" znaczy się.
Toicampa chcieliśmy wypróbować.
I rzeczywiście jest ok, ale dla rodzin z dziećmi, my musimy mieć bardziej spartańskie warunki ;)
Dużo planów miałam, typu picie winka ze świętym Mikołajem w południe, koło umywalni, marsz wyznawców "Amareny" (winka z niższej półki ;) ), czy pływanie na krokodylu w błocie.
Cóż, trzeba to przełożyć na przyszły rok.
Za to "zaliczyliśmy" Wołoszańskiego na ASP, jedzenie u Krishnowców- razem z pochodem, rozmowę z "pankolem" na krawężniku, kabaret "Łowcy kropka B", z tym rozczochranym nawet mam zdjęcie, byli chyba na toicampie też, bo widzieliśmy ich co chwilę, a to na gastronomiku, a to na krawężniku przed bramą z piwkiem ;)....
Teraz idziemy coś zjeść.... właśnie do Wioski Krishny.
Obrazek

MRK na Machine Head chyba nie byłam ;)
Chyba, bo nie pamiętam, tzn nie znam tego, więc mogłam być, a nie wiedziałam, że to to ;)

//
Miałam chęć skoczyć na bungie, ale jak zwykle zabrakło odwagi... :/
Idę ogarniać dalej.
Jak trochę posiedzę przy zdjęciach, coś wybiorę i wrzucę.
Pozdrawiam ! :)
Pudelek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pudelek » 09.08.2012 10:59

jeśli ktoś chce zobaczyć, to moja galeria:
https://picasaweb.google.com/PudelekIV/ ... kWoodstock
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska

Przystanek Woodstock, Kostrzyn n/Odrą - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone