Ojjj jak miło zobaczyć znane kąty.
W tym roku cierpię z powodu braku Chorwacji w planach urlopowych, ale niestety wszystkiego mieć nie można...
Super, że są relacje akie jak ta
Serdecznie pozdrawiam
walp napisał(a):Labin rzeczywiście uroczy i klimatyczny, ale Rabac to już nie dla nas. Hotele, camping i mnóstwo kwater. Za duży gwar, za tłoczno, no ale każdy lubi co innego.
Bartek, może nawet mijaliśmy się gdzieś w tym Labinie.
greenrs napisał(a):Fata podesłał mi kilka ciekawych miejsc do obejrzenia. Zobaczy się na ile starczy czasu i czy w ogóle.
M23 napisał(a):Byłem na Istrii raz i powiedziałem sobie, że już nie pojadę więcej. To, co było w tym hotelu to jest masakra.
walp napisał(a):M23 napisał(a):Byłem na Istrii raz i powiedziałem sobie, że już nie pojadę więcej. To, co było w tym hotelu to jest masakra.
Po prostu źle trafiłeś z zakwaterowaniem. To nie znaczy, że na Półwyspie jest masakra. Polecam ponowić próbę, ale tym razem lepiej przygotować się, co do wyboru apartmana.
M23 napisał(a):Czułem się bardzo źle w tym hotelu. Mało miejsca, jeszcze mniej, niż w Omisiu. Poza tym, nie miałem nawet klimatyzacji w pokoju, tylko była w przedpokoju, a to jest tragedia. W Omisiu było o tyle dobrze, że klimatyzację miałem na pokój, co było bardzo dobre bo w całym pokoju było chłodno.
Powrót do Nasze relacje z podróży