Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczepą kempingową w okolice Dubrownika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 22.05.2006 21:08

Witam :D

Pierwszy raz wybieramy się z mężem na Chorwacje , jedziemy tam z przyczepą czy moglibyście mi doradzić który kemping jest najlepszy w okolicy Dubrownika :roll:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 21:32

JEST SUPER KAMPING DOKLADNIE 10 KM OD DUBROWNIKA JADOAC MOSET PRZEZ ZATOKE NA OKOLO 20 KM ALE NAPRAWDE NIE PAMIETAM NAZWY A W TYM ROKU WYBIERAM SIE TAM PONOWNIE JEST BARDZO WYGODNY CZYSTY Z FAJNA OKOLICA I CO DLAWAS NAJWAZNIEJSZE ZADNEGO PROBLEMU Z WJAZDEM Z GLOWNEJ DROGI WLASNIE SZUKAM CZEGO KOLWIEK O TYM KEPINGU ALE NIE MOGE ZNALES JA JADE DOKLADNIE 30CZERWCA W PIATEK JESTEM Z GUDZIADZA I TRAFIE TAM BEZ BLEDNIE ALE NIC WIECEJ NIE PORADZE JEDNA WAZNA WIADOMOSC TEN KAMPING ZNAJDUJE SIE MIEDZY MIEJSCOWOSCIAMI TRSTENO A ZATONEM I W TRSTENIE I W ZATONIE TEZ SA KEPMINGI ALE TEN MA SWOJ UROK
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 22.05.2006 21:36

Tomala haha my wyjeżdżamy również 30 czerwca :D jak coś znajdziesz to plisss podaj linka :wink: haha a moze będziemy mieć okzaje nawet się spotkać :wink:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 21:41

TO FAJNIE JESZCZE JAK SIE BAWICIE W NURKOWANIE TO WOGOLE SUPER
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 21:43

JEDZIECIE TAM Z RODZINKA BO JA TAK ALE TPOWO POD NAMIOT
GRANICE BEDE PRZEKRACZAL W CHYZNEM DROGA NA BUDAPESZT A POTEM ZAGRZEB BYLEM JUZ 2 RAZY W CHORWACJI TERAZ JADE 3 RAZ
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 21:46

JESZCZE JEDNO JESLI NIE SPOTKAMY SIE W DRODZE TO MZE NA KEMPINGU TO LATWO NAS BEDZIE POZNAC NASZE SAMOCHODY BEDA MIALY ANGIELSKIE NR REJESTRACYJNE
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 22.05.2006 21:46

jedziemy z rodzinką tzn my i nasza mała córeczka , boję się dalekiej podróży z nią ale całe szczęście że lubi podróżować to moze nie będzie tak źle :D

a nurkowanie oj dla mnie marzenie takie mieliśmy plany, mój mąż napewno będzie chciał spróbowac natomiast ja no nieststy z przyczyn natury nie mogę :? moze w przyszłym roku :wink:

wysłałam ci maila :wink:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 22.05.2006 21:48

ha jak znajdziesz te namiary i tam byśmy się wybrali to było by mi miło :D ale to wrazie czego się zgadamy :wink:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 22:07

:D napisalem meila
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2006 22:20

Między Trsteno a Zatonem jest Orasac, a tam prawie "kultowy" kemping
" Pod Maslinom" opisywany na tym forum:
http://www.orasac.com/
Może o tym kempingu myśli tomala.
A przed Trsteno jest Slano, gdzie jest taki kemping:
http://www.dubrovnik-area.com/Rogac/cro.htm
Te kempingi są przed Dubrovnikiem, ale można też przyczepę postawić na kempingach za Dubrovnikiem-w stronę nowego kraju nad Adriatykiem :wink:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 22.05.2006 22:50

nie to niejest jednak tem kemping z zdiec choc plaza bardzo podobna a myslalem ze kolega juz go znalazl
napisze meila jeszcze
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 23.05.2006 07:32

witam
Nie jestem do końca pewien czy na camp Pod Maslinom da sie wjechać przyczepą (mogę się mylić). Ja ich tam nie widziałem. Natomiast na camp "Rudine" owszem. Położony również w miejscowości Orasac naprawdę godny polecenia.
Jeśli trzeba mogę podesłać zdjęcia.
pozdrawiam
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 23.05.2006 18:51

WALDEMOR ma racje to nasz camp wszystko sie zgadza choc zdiecia sa dosc stare ale przyroda sie nie zmienia z dnia na dzien naprawde nie bedziecie zalowac oto namiar http://www.duprimorje.hr/akrudine_en.html

Nie pisalem juz meila zycze wobec tego udanego wczasowania i ciekawych wrazen ktorych nie zabraknie zalatwcie sobie koniecznie nosidelko dla malej bo Dubrownik warty odwiedzenia wieczorem kiedy mozna pospacerowac ciasnymi uliczkami starego miasta tam gdzie juz mieszkaja jego mieszkancy mozna dyskretnie zobaczyc jak mieszkaja chorwaci starszej daty zwracac uwage na szczeguly jakis kot na gzymsie bielizna na linkach rozwieszona miedzy budynkami to wszystko fajnie wyglada i wspanniala knajpka na murach obronnych od strony morza tez z wspanialym klimatem naprawde LOVLI pozdrawiam TOMEK
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 23.05.2006 18:53

NO I OCZYWISCIE MAŻ NIECH ZABIERZE ABC DO NUROWANIA MASKA PLETWY I RURKA POWODZENIA
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 23.05.2006 20:38

waldemort była bym Ci strasznie wdzięczna za foteczki to mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl no ale kurcze jak nie można wjechac przyczepą to szkoda :( kurna ale widzę na zdjęciach tych z linku ze stoi przyczepa :D

tomala nasza córcia już sama chodzi więc nosidełko :? :evil: raczej odpada :wink: haha a mężowi ABC nurkowania to kupiłam pod choinkę :wink:
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone