Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczepą kempingową w okolice Dubrownika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 23.05.2006 21:54

Aga ja rozumim ze mala chodzi ale wkoncu spanko ja zmozy wiec nosidelko jak najbardziej moja mala miala dokladnie rok i 4 miesiace jak tam bylismy 1 raz wiec takie sa moje doswiadczenia i dlatego otym napisalem. kamp o ktorym pisalem tam mozna wjechac z przyczepa bo jest super lagodny wjazd zreszta bylo ich pare. wy jedziecie na poczatku czerwca wiec bedziecie sobie mogli wybierac miejsca do bulu bedzie malo ludzi PZDRAWIAM TOMEK-tomala
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 23.05.2006 21:59

Aga ja rozumiem ze nosidelko ale corcie wkoncu sen dopadnie a szkoda wam bedzie wracac wiem to z doswiadczenia moja mala miala 1 rok i 4 miesiace jak bylismy tam pierwszy raz. Na ten camp co dalem tobie linka niema zadnego problemu z wjazdem POZDRAWIAM TOMEK - tomala
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 24.05.2006 06:41

witam
Przyczepą to wg. mnie nie da się wjechać na camp "Pod Maslinom".
Natomiast link jest do campu "Rudine" na, którym byłem i polecam.
Zdjęcia wyślę właśnie campu "Rudine".
pozdrawiam
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 24.05.2006 19:29

Zgadza sie cam Rudine jest doskonaly pozdrawiam wszystkich
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 24.05.2006 19:52

tomala :lol: dzięki za radę no faktycznie nie pomyślałam tylko kto takiego kloca będzie nosił prawie 15kg :roll: weżmiemy wózek chyba wystarczy :wink:
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 27.05.2006 22:55

My tez jedziemy do Chorwacji pod koniec czerwca :) W CRO bylismy juz pare razy ale w tym roku pierwszy raz z przyczepa.W zeszlym tygodniu dokupilem jeszcze ponton z silnikiem bo mam zamiar w tym roku wczasowac na full. gdzie konkretnie chcecie sie wybrac i na jak dlugo ? Moze bysmy sie zgadali i razem pojechali...:)
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta
Witaj!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 28.05.2006 09:14

tomala napisał(a):JEST SUPER KAMPING DOKLADNIE 10 KM OD DUBROWNIKA JADOAC MOSET PRZEZ ZATOKE NA OKOLO 20 KM ALE NAPRAWDE NIE PAMIETAM NAZWY A W TYM ROKU WYBIERAM SIE TAM PONOWNIE JEST BARDZO WYGODNY CZYSTY Z FAJNA OKOLICA I CO DLAWAS NAJWAZNIEJSZE ZADNEGO PROBLEMU Z WJAZDEM Z GLOWNEJ DROGI WLASNIE SZUKAM CZEGO KOLWIEK O TYM KEPINGU ALE NIE MOGE ZNALES JA JADE DOKLADNIE 30CZERWCA W PIATEK JESTEM Z GUDZIADZA I TRAFIE TAM BEZ BLEDNIE ALE NIC WIECEJ NIE PORADZE JEDNA WAZNA WIADOMOSC TEN KAMPING ZNAJDUJE SIE MIEDZY MIEJSCOWOSCIAMI TRSTENO A ZATONEM I W TRSTENIE I W ZATONIE TEZ SA KEPMINGI ALE TEN MA SWOJ UROK

Też jestem z Grudziądza i wyjeżdżam do Chorwacji 15.06. Może spotkamy sie w okolicach Dubrownika. Wracamy przez Montenegro, BiH i Węgry. Chcemy być miesiąc. Pozdrawiamy!
robert236
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert236 » 28.05.2006 18:24

Witam wszystkich!!!! Bylismy na kempe pod maslinom w zeszłym roku z przyczepą i małym 3-miesięcznym synkiem Było super.............Polecam ten kemping gorąco i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 30.05.2006 11:16

robert dzięki :D

Dariusz zaraz odpiszę Ci na meila :wink: szkoda że my wracamy wtedy kiedy wy wyjeżdzacie :(
beta1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beta1 » 30.05.2006 14:59

Hej tu Beta1.My też wyjeżdzamy na 99% 23.06.na noc z Ciechocinka w okolice Dubrownika.Zatrzymamy sie na jakims kempie niedaleko Dubrownika.planujemy wyjazd na około dwa tygodnie.Jedziemy srebrnym Renault Megane.Cal N809.Może sie gdzieś spotkamy.
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 30.05.2006 16:01

Do Jacka z Grudziadza ja dokladnie wyjezdzam 30 w piatek okolo gdz 20.00 jedziemy tym razem na bardzo krotko niestety tak wyszlo. Dokladnie jedziemy na camp Rudine kolo Dubrownika
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 30.05.2006 16:03

AgaKon napisał(a):Dariusz zaraz odpiszę Ci na meila :wink: szkoda że my wracamy wtedy kiedy wy wyjeżdzacie :(

My wyjezdzamy 20 czerwca :lol:
musimy poczekac az nasz syn skonczy szkole, a ze to jego nowa szkola wiec chcemy zeby byl do konca.Biednemu to zawsze wiatr w oczy....
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 30.05.2006 23:33

kurcze aż załuje ,ze tak wcześnie jedziemy :( ale tak dostałam urlopik :? szkoda, może w przyszłym roku się uda :roll:

pozdrawiam :D
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 31.05.2006 09:33

my wyjezdzamy 20 czerwca i zostaniemy do konca sierpnia. Miesiac w chorwacji i miesiac w Grecji.Kupilem sporawa łajbe , sprzet do schodzenia gleboko pod wode bez butli tlenowej oraz wedki do polowow morskich :lol: W tym roku mamy zamiar pourlopowac bardzo aktywnie , jedyne czego brakuje to fajnego towarzystwa...no i pary rak do wodowania łajby :lol:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 31.05.2006 11:51

Dariusz jak znam życie to napewno poznacie fajnych ludzi :D My zawsze mieliśmy to szczęście na urlopie ,że spotykaliśmy extra ekipe :D i zawsze było miło i wesoło a nasze kontakty pozostały do dzisiaj :wink: życzę wam super wypoczynku i udanej zabawy :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Przyczepą kempingową w okolice Dubrownika - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone