Bartas napisał(a):Czy mial ktos moze jakis problem z powodu przyciemnionych szyb w trasie na chorwacje, bo zaczalem sie obawiac czy sie nie doczepia od tak.
Bartas napisał(a):Czy mial ktos moze jakis problem z powodu przyciemnionych szyb w trasie na chorwacje, bo zaczalem sie obawiac czy sie nie doczepia od tak.
bracik001 napisał(a):Witam,
Też myślę o przyciemnieniu szyb, zamiast zasłonek na przyssawki. Czy takie przyciemnienie szyb sprawdza się w praktyce? Rozchodzi się o dzieci, by słońce nie świeciło im w oczy.
el_guapo napisał(a):bracik001 napisał(a):Witam,
Też myślę o przyciemnieniu szyb, zamiast zasłonek na przyssawki. Czy takie przyciemnienie szyb sprawdza się w praktyce? Rozchodzi się o dzieci, by słońce nie świeciło im w oczy.
Cudów się nie spodziewaj. Jest lepiej, ale drastycznej poprawy nie ma. Mam przyciemnione z tyłu (co prawda mogłem wziąć folię o 1 stopień ciemniejszą), ale dokupiłem też roletki. Z tym że nie są to roletki takie "pończochowe", ale materiałowe z licznymi dziurkami - trochę jak folia z reklamami na autobusach i tramwajach.
eXtreme napisał(a):Nie no folia i roletki co jeszcze można zrobić firanki wstawić?
eXtreme napisał(a):Przesadziłeś
Trzeba było zerwać tą folie i faktycznie założyć o 1 stopień ciemniejszą.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi