Bocian napisał(a):Hollywood napisał(a):Przyciemniane szyby z przodu mają tylko bandyci, buraki i Ukraincy. W cywilizowanej części Europy nie widziałem białego człowieka z takim gównem
na szkle:)
Słabe...
Nie karmić TROLA
el_guapo napisał(a):Bocian napisał(a):Hollywood napisał(a):Przyciemniane szyby z przodu mają tylko bandyci, buraki i Ukraincy. W cywilizowanej części Europy nie widziałem białego człowieka z takim gównem
Słabe...
Nie karmić TROLA
Hollywood napisał(a):el_guapo napisał(a):Bocian napisał(a):Hollywood napisał(a):Przyciemniane szyby z przodu mają tylko bandyci, buraki i Ukraincy. W cywilizowanej części Europy nie widziałem białego człowieka z takim gównem
Słabe...
Nie karmić TROLA
Mam nadzieję el_guano , że przy uciesze policji austriackie albo innej, będziesz własnymi pazurkami szybki skrobał
jimmi napisał(a):Spoko. Musiałbyś trafić na upierdliwego policjanta. Szkoda folii zwłaszcza ze przy tym słoneczku co cię czeka to się przydadzą. Osobiście nie słyszałem i na tym forum też żeby ktoś miał problemy z tego powodu. Pytasz o kraje tranzytowe a jedziesz nocą czy w dzień? Bo nocą to chyba już wogóle nie ma sprawy
andrzej.k napisał(a):nie wiem jak w innych krajach europy ale..
jak zwykle nimce sa upierdliwe pod tym wzgledem
w 2-giej pracy pracuje razem z grekami ktorzy maja przednie szyby wyklejone delikatnie i jak maja kontrole to placa mandat i kaza im zerwac z przednich bocznych szyb folie.
olewaja to i jeszdza z opuszczonymi szybami
w niemczech zabronione jest, tylko tyl mozna
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi