madziaimaciek napisał(a):Rozwazalem zakup podobnego, ale w tej cenie mam przyciemnione wszystkie tylne szyby
Mnie za Grand Scenica III powiedzieli troszkę więcej, bo 700 zł.
Kupiłem dziś dojdzie to napiszę czy warte ceny.
madziaimaciek napisał(a):Rozwazalem zakup podobnego, ale w tej cenie mam przyciemnione wszystkie tylne szyby
pabbllo_ldz napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Rozwazalem zakup podobnego, ale w tej cenie mam przyciemnione wszystkie tylne szyby
Mnie za Grand Scenica III powiedzieli troszkę więcej, bo 700 zł.
Kupiłem dziś dojdzie to napiszę czy warte ceny.
pabbllo_ldz napisał(a):Jak szybko kupiłem, tak szybko odesłałem.
Ogólnie wrażenia na plus, z małym ale.
Tylna szyba i boczne małe szybki ładnie dopasowane, ale tylne drzwi to tak troszkę na odczep.
Według mnie żeby był sens tego stosowania to powinna ta osłona wejść jak najbliżej szyby.
A to już było nie możliwe, bo wystawała na 1 cm z każdej strony z boku.
Przy takim montażu oryginalne, wyciągane zasłonki nie miały prawa działać.
Kupiłem za 150 zł, folię firmy 3 M, plus trochę gadżetów i będę sam oklejał.
Pääkäyttäjä napisał(a):Ciągle sią zastanawiam, czy wybulić na to prawie cztery stówy czy za tę samą kasę przyciemnić se szyby folią...
fly napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Ciągle sią zastanawiam, czy wybulić na to prawie cztery stówy czy za tę samą kasę przyciemnić se szyby folią...
Kwestia potrzeb...
...potrzebowałem coś co pozwoli i na jazdę/parkowanie z uchylonymi/otwartymi oknami w celu zabezpieczenia głównie przed owadami -sprawdza się.
...osłona przeciw słońcu, a co za tym idzie nagrzewaniu się foteika i tapicerki (spora różnica teperatury po dotknięciu np. tapicerki drzwi przy szybie pasażera z przodu a pasażera z tyłu) -sprawdza się.
Pääkäyttäjä napisał(a):Pozostaje jeszcze kwesta trwałości montażu ale to akurat mniej istotne.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi