Pääkäyttäjä napisał(a):To się nie sprawdza, podobnie jak okulary wszelkiej maści o tych samych "właściwościach" Poza tym, to kolejny element, który może zrobić dziurę w głowie po odpadnięciu z mocowania
Lechoo napisał(a):Potwierdzam, ojciec kiedyś kupił - lipa straszna
bluesman napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):To się nie sprawdza, podobnie jak okulary wszelkiej maści o tych samych "właściwościach" Poza tym, to kolejny element, który może zrobić dziurę w głowie po odpadnięciu z mocowania
używałeś ? miałeś w ręku ?
bluesman napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):To się nie sprawdza, podobnie jak okulary wszelkiej maści o tych samych "właściwościach" Poza tym, to kolejny element, który może zrobić dziurę w głowie po odpadnięciu z mocowaniaLechoo napisał(a):Potwierdzam, ojciec kiedyś kupił - lipa straszna
używaliście ? mieliście w ręku ?
bluesman napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):PONG! Oczywiście. Kolejny szajs, który działa poprzez efekt placebo. Weź, pogadaj z optykiem... wszelkiej maści testy w sieci też obejrzyj.
PSTRLING ! nie zamierzam
Pääkäyttäjä napisał(a):Rozumiem, że u Ciebie działa? Pytam poważnie - bo u mnie nie dość, że nie działa to jeszcze wk... mnie, że mi to tam wisi a w ABJ powiedzieli mi, żebym to zdjął bo mi to w przypadku zderzenia zrobi w głowie kuku
Mam koleżankę, która z dwójką małych dzieci nawet ubezpieczenia na co dzień (na życie w pracy) ma niewykupione, więc co tam KL na wakacje, nie potrzebne.... Zawsze wypożyczają na dzień, dwa łódkę do pływania.... Dopiero rok temu pierwszy raz wyrobiła kartę EKUZ (a dlaczego? bo lecieli samolotem na wakacje ), o ass. nawet nie wspominam....bluesman napisał(a):P.S.Dzisiaj znajomi startują do Bułgarii 17 letnim autem Renault Espace . Nic by w tym nie było dziwnego tylko zapytałem kolegi jadącego (nie wł-ciela) czy kierowca dokonał przeglądu auta okazuje się, że nie, tylko odkurzył Spytałem czy ma assistance, nie. Można ? Można Ważne pozytywne nastawienie
bluesman napisał(a):Używam głównie tylko elementu ściemniajacego solo lub razem z opuszczoną osłoną auta.
Ten akurat uchwyt osłony (są różne) jest tak skonstruowany, że nie powinien puścić zresztą można go dodatkowo zabezpieczyć. Jest kontrowany. Sama osłona jest w wystarczającej odległości by nie uderzyć w twarz.
piekara114 napisał(a):Mam koleżankę, która z dwójką małych dzieci nawet ubezpieczenia na co dzień (na życie w pracy) ma niewykupione, więc co tam KL na wakacje, nie potrzebne.... Zawsze wypożyczają na dzień, dwa łódkę do pływania.... Dopiero rok temu pierwszy raz wyrobiła kartę EKUZ (a dlaczego? bo lecieli samolotem na wakacje ), o ass. nawet nie wspominam....
Pääkäyttäjä napisał(a):To oddaję Ci trochę honoru - ten ściemniający to jeszcze-jeszcze. Mnie takie rzeczy irytują i wolę kasę władować w porządne okulary. Słowo - klucz: nie powinien. Zostałem uświadomiony, że w samochodzie przy zderzeniu wszystko co jest niefabryczne, może polecieć gdziekolwiek Gdyby się dało, to telefon z szyby też off - jak Brytyjczycy, tam mało kto wozi telefon na widoku
Pääkäyttäjä napisał(a):Zostałem uświadomiony, że w samochodzie przy zderzeniu wszystko co jest niefabryczne, może polecieć gdziekolwiek Gdyby się dało, to telefon z szyby też off - jak Brytyjczycy, tam mało kto wozi telefon na widoku
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi