19Gumis20 napisał(a):To Twój kolega miał chyba przód przyciemniony.
hrehor napisał(a):a widziałeś coś przez nią po tym jak popada deszcz . Mam tak oklejone tylne szyby w Aygo ale z postaciami z Gry o tron i powiem ci że po deszczu prawie nic nie widać nie wspomnę w zimie jak zamarznie.
boboo napisał(a):Chapeau bas.bluesman napisał(a):(...) by nie machac bez przerwy osłoną przeciwsłoneczną
Wiedza rzadko spotykana (bez ironii).
Mniej niż 1% kierowców wie, że tę osłonę można przekręcać na boczną szybę.
bluesman napisał(a):boboo napisał(a):Chapeau bas.bluesman napisał(a):(...) by nie machac bez przerwy osłoną przeciwsłoneczną
Wiedza rzadko spotykana (bez ironii).
Mniej niż 1% kierowców wie, że tę osłonę można przekręcać na boczną szybę.
Przesadziłeś chyba nieco Czyżby podobnie jak ze zmianą pozycji centralnego lusterka ? coś w tym może być bo niedawno znajomy się zdziwił. że można
Tu inny patent na przyciemnianie szyb prezentowany już przeze mnie w innym wątku. Nie wiem tylko jak sprawdza się w czasie jazdy Na postoju super i można swobodnie odkręcać szyby
https://pl.aliexpress.com/item/2Pcs-Bla ... 0.0.mFcXyi
bluesman napisał(a):malinero napisał(a):Widziałem coś takiego na trasie, lepsze niż klejenie worów na smieci
De gustibus ale jakby dodać moją folię dziurkowaną i nałożyć te osłony noo to już by była zaiste noc
Pääkäyttäjä napisał(a):Te naciągane osłony nieźle łapią muchy i inny latający hmyz (widziałem w Jastrzebiej Górze auto z tym czymś i średnio to wyglądało
shayla napisał(a):Tak tylko wtrącę - wiem, że pewnie niewielu osób dotyczy temat, ale przed oklejeniem warto przejechać się takim autem z przyciemnionymi szybami. Dla mnie z tyłu nie da się siedzieć - jest ciemno jak w grobie. Jak świeci słońce to jeszcze ale pod wieczór naprawdę mało co widać i jest naprawdę ciemno - dla kogoś kto ma problemy z klaustrofobią to naprawdę jest problem.
(wiem, że zaraz cała rzesza specjalistów mnie wyśmieje )
bluesman napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Te naciągane osłony nieźle łapią muchy i inny latający hmyz (widziałem w Jastrzebiej Górze auto z tym czymś i średnio to wyglądało
Liczy się wygląd czy utylitarność ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi