darek1 napisał(a):Panie Bocian na Boga proszę się już nie ośmieszać. Wszyscy siedzą w krzakach i nic nie robią tylko Pan. Prosze wytężyć na Boga intelekt. Czym Pan do cholery zajmuje się zawodowo ??????
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Siedzą po krzakach albo śpią w radiowozach. Średnia pensja wyższa od średniej krajowej...
Panie Bocian na Boga proszę się już nie ośmieszać. Wszyscy siedzą w krzakach i nic nie robią tylko Pan. Prosze wytężyć na Boga intelekt. Czym Pan do cholery zajmuje się zawodowo ??????
twister07 napisał(a):Bocian napisał(a):A na dodatek, pracują raptem 15 lat i maja po 4 kilo zeta albo i więcej, emerytury...
i to wszystkich boli najbardziej a przecież nikt im nie bronił tam pracować ale wtedy nie mogli by narzekać.. ehh Polska
Bocian napisał(a):twister07 napisał(a):Bocian napisał(a):A na dodatek, pracują raptem 15 lat i maja po 4 kilo zeta albo i więcej, emerytury...
i to wszystkich boli najbardziej a przecież nikt im nie bronił tam pracować ale wtedy nie mogli by narzekać.. ehh Polska
Też lubisz ponarzekać? Może Ty tam pracujesz?
twister07 napisał(a):Bocian napisał(a):twister07 napisał(a):Bocian napisał(a):A na dodatek, pracują raptem 15 lat i maja po 4 kilo zeta albo i więcej, emerytury...
Też lubisz ponarzekać? Może Ty tam pracujesz?
ja nie narzekam
heh może tak, może nie.... kto to wie
twister07 napisał(a):Bocian napisał(a):Też siedzisz cała służbę w krzakach? Macie dodatek do mundurówki, na spray na komary?
Widziałem radiowozy nieoznakowane, z szybami czarnymi jak smoła... jak to jest?
ale Ty to mówisz z doświadczenia?
ja i krzaki dobre dobre
cyp3k napisał(a):Witajcie. Krótkie pytanie - czy przyciemnione szyby w kombi z tyłu na 100% i przód na 35% będą przeszkodą w podróży przez Czechy austrię i słowenię ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi