napisał(a) Rysio » 04.06.2007 08:28
mesyjasz napisał(a):Rysio napisał(a):Jasio, ja sobie już filtr na te światłe topiki i posty założyłem. Tak jak nowi userzy mają w du.ie to że można poszukać tak i ja mam w du.ie jak ktoś pyta o to co było 1000 razy wałkowane. Spotkamy się po sezonie na tym forum wtedy będzie normalniej bo po co kur.ami sypać
mesyjasz, 5 tyś euro powinno na wszystko wystarczyć
no chyba że ten diesel dużo pali
człowieku troche wyrozumiałosci
widze ze nie wszyscy sa przyjaznie nastawieni do nowych członków
sugeruje zamknąc dostep do tej strony dla newbe i pozostawic tylko "wypaslakom" typu Rysio czy jak mu tam
Moze kolega poda mi swój adres to obstawie dobry obiad i porozmiawiamy o kulturze jezyka i takie tam......
Człowieku
no jak nie jak tak
Policz sobie bo rachunek jest prosty
Kwaterkę masz za 90 Euro za dobę czyli drogo jak jasna cholera (ja płaciłem o 10 więcej za 3 rodziny z dziećmi). Należy więc przypuszczać, że wszystko na Twoim urlopie będzie high life
Wino
bez problemu kupisz w knajpce flaszkę za 100 E a w cały wieczór można z żonką spokojnie 2 flaszeczki obrócić. Kolacja
First Class Fish to wydatek rzędu 270 -350 a spotkałem i 500 Kn/kg + dodatki i masz 100 E jak drut. Dolicz rejs na Kornati jakimś wypasionym stateczkiem, wynajęcie skutera wodnego na godzinkę dziennie w ramach atrakcji, souveniry dla dzieci jakiś fish picnic, może krótki kurs nurkowania, wodospady Krka
Zadając pytanie, spróbuj sobie na nie wcześniej sam odpowiedzieć. Nie podałeś niczego istotnego, więc jak ktokolwiek, kto nie zna Twojego stylu życia ma określić ile będzie Cię urlop kosztował
Ps. Jak stawiasz obiad z francuskim szampanem i czarnym kawiorem, oczywiście dla mnie i żony, to możemy się spotkać i pogadać nie tylko na temat kultury języka ale również o takich tam ......