Drodzy Cro-fanatycy
Od tygodnia z zapałem czytam to forum i przygotowuje się do wymarzonego urlopu w Chorwacji na makarskiej riverze Wielu forumowiczom pomogliście więc mam nadzieje ,że na mój post również otrzymam satysfakcjonująca poradę Mam spory dylemat w zaplanowaniu trasy do Chorwacji jedziemy w 4 osoby jednym autem i mamy dwóch kierowców na zmianę , mimo to chcielibyśmy zatrzymać się podczas podróży na docelowa Makarska na nocleg - nie mogę się zdecydować tylko czy lepiej zatrzymać się na Węgrzech i przy okazji zwiedzić jezioro Balaton( szczególnie ,że jest tam podobno ładnie i tanio)poczym rano wyruszyć nad jeziora Polivejskie i zwiedzić je w czasie postoju w drodze na Makarska , czy też radzilibyście nam raczej przystanek zrobić nad jeziorami polivejskimi pochodzić na spokojnie i pozwiedzać i w ich okolicach przenocować (tylko czy to nie za daleko na jeden raz taka trasa:( )
Marwi mnie czy w okolicach jeziora polivejskiego nie bedziemy mieli problemy z znalezieniem apartamentu. Zdaje sobie sprawe ,że moje pytanie może sięwydać dla Was śmieszne , ale mimo to chętnie wysłucham waszych porad, propozycji i komentarzy Mam nadzieje ,że podzielicie się doświadczeniami
Pozdrawiam