piotrf napisał(a):Renia , te kręte korytarze . . . zgubić się chcieliście . . . udało sięrenatalato napisał(a):piotrf napisał(a):Z tego co pamiętam , Stambuł to najbardziej zaludnione miasto Europy ( piętnaste miasto na świecie pod tym względem ) , dodatkowo jedyna stolica i metropolia leżąca na dwóch kontynentach . . . można zabłądzić . . .
. . . hotel mieliśmy w starej dzielnicy Fatih.
Pogooglałem , fajna lokalizacja . . .
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Hotel miał parking? Kiedyś czytałam jakiegoś bloga i problemy z parkowaniem były ogromne.
A miasta na dwóch kontynentach to ogromnie zazdroszczę. Z przyjemnością sama bym się tam wybrała.
te kiero napisał(a):chciałbym w niedalekiej przyszłości tam dojechać, dlatego wielkie dzięki za cenne wskazówki i również jestem ciekawy miejsca parkingowego i ogólnie info nt położenia Hotelu
agata26061 napisał(a):ŁAŁ!!!! Nessebar na Twoich zdjęciach bardzo mi się spodobał. Szczególnie na niego zerknęłam, bo mąż mi od jakiegoś czasu "przebąkuje", że może odmienimy sobie raz na jakiś czas wczasy w Chorwacji i np. pojedziemy do Bułgarii, bo jego kolega był i baaaardzo był zadowolony...
Ja tu już planuję Hvar i w ogóle.... a Ten mi wyskakuje z Bułgarią. Zawsze ten kierunek nie za bardzo mnie kusił, ale jak zaczęłam wgłębiać się w różne fora dotyczące Bułgarii i przeanalizowałam niektóre z miejscowości, to okazało się, że wcale ta Bułgaria nie jest taka nijaka i może warto ją zobaczyć. Twoje zdjęcia mnie do tego jak najbardziej przekonują
A i do Stambułu niedaleko...
tiwa napisał(a):Z przyjemnością oglądam Wasz Stambuł, mi się to miasto podobało . Kupiliście w końcu tę kartę HGS ?
pzdr.
renatalato napisał(a):Chyba jednak wolałabym Hwar , bo morze nie takie, bo ryby nie takie i najważniejsze nie ma cevapcici
A poważnie krajobrazy takie sobie, chociaż cenowo Bułgaria na plus
piekara114 napisał(a):Ale Agata jeśli odległość Wam nie straszna to porównywalna jest do Albanii czy Grecji...
piekara114 napisał(a):Też swego czasu myślałam o Bułgarii, ale morze i wybrzeże mnie zniechęciło... a my lubimy plażować,
piekara114 napisał(a):Ciepła woda to nie wszystko, dla mnie ważne jest to co dookoła (pustki, natura, urocze zatoczki, a nie betonowe hotele) oraz to co pod wodą, a niestety M.Czarne jest bardzo ubogie pod tym kątem.
Agata, w Al ceny noclegów są konkurencyjne także, a na Halkidiki też znajdziesz fajne oferty, zwłaszcza na wrzesień i mogą być plaże z długą płycizną dla cór
Ale nie róbmy OT i wracajamy do Istambułu....