renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo
Dawaj wszystkie
Ja szukałem na przyszły rok noclegu w Agios Nikitas ale te co są w necie to dosyć drogie i odpuściłem
renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo
lotnikwsk napisał(a):renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo
Dawaj wszystkie
Ja szukałem na przyszły rok noclegu w Agios Nikitas ale te co są w necie to dosyć drogie i odpuściłem
krakusowa napisał(a):renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo
No wiesz, co za pytanie
Ja tam pewnie nie pojadę, więc przynajmniej sobie pooglądam
Beata W. napisał(a):W Agios Nikitas mieszkaliśmy w 2013 roku. Te samochody na drodze wynikają z faktu iż do miasteczka jest zakaz wjazdu samochodem. Osoby, które mieszkają w Agios samochody muszą trzymać właśnie przy drodze
A lazurów nigdy nie za dużo
gusia-s napisał(a):Yyyy szkoda, że nie wstąpiliście nawet na chwilę do Agios, bo to jedna z ładniejszych wiosek na Lefkadzie... taka grecka. Jeśli na samej plaży byłoby dużo ludzi można było przeskoczyć na Milos ... na nogach trochę ciężko ale taxi pływa. Plaża w Agios jest malutka za to Milos rozległa i na pewno było na niej o wiele luźniej niż na Kavalifekcie
piekara114 napisał(a):Fajne te kamienie, ale ilość parasoli przytłaczająca...
lkemot napisał(a):Dawaj, dawaj zdjęcia
W lipcu tam będę i już się nie mogę doczekać to sobie chociaż pooglądam i poczytam....
pablos77 napisał(a)::hut: Bardzo faja relacja. Załapałem się chyba ostatni Bardo fajne zdjęcia i opisy. I widzę że P5008 sprawuje się świetnie w tak dalekiej podroży. Do Cro mój czarny pług też się sprawdził, może kiedyś i do Grecji spróbujemy
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe