Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przez Wiedeń, Nessebar, Stambuł, Meteory, Ateny do Athani..

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
lotnikwsk
Cromaniak
Re: Przez Wiedeń, Nessebar, Stambuł, Meteory, Ateny do Athan

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 26.01.2018 01:32

renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki :wink: i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo :mrgreen:

Dawaj wszystkie :D
Ja szukałem na przyszły rok noclegu w Agios Nikitas ale te co są w necie to dosyć drogie i odpuściłem :cry:
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 26.01.2018 08:10

renatalato napisał(a):Nie wiem czy chcecie jeszcze oglądać te kamyki :wink: i lazury, bo takich fotek to mam jeszcze dużo :mrgreen:

No wiesz, co za pytanie :roll:
Ja tam pewnie nie pojadę, więc przynajmniej sobie pooglądam :D :oczko_usmiech:
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 26.01.2018 09:00

W Agios Nikitas mieszkaliśmy w 2013 roku. Te samochody na drodze wynikają z faktu iż do miasteczka jest zakaz wjazdu samochodem. Osoby, które mieszkają w Agios samochody muszą trzymać właśnie przy drodze :(

A lazurów nigdy nie za dużo 8)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 26.01.2018 09:12

Yyyy :( szkoda, że nie wstąpiliście nawet na chwilę do Agios, bo to jedna z ładniejszych wiosek na Lefkadzie... taka grecka. Jeśli na samej plaży byłoby dużo ludzi można było przeskoczyć na Milos ... na nogach trochę ciężko ale taxi pływa. Plaża w Agios jest malutka za to Milos rozległa i na pewno było na niej o wiele luźniej niż na Kavalifekcie :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 26.01.2018 09:27

Fajne te kamienie, ale ilość parasoli przytłaczająca...
lkemot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lkemot » 26.01.2018 10:55

Dawaj, dawaj zdjęcia
W lipcu tam będę i już się nie mogę doczekać to sobie chociaż pooglądam i poczytam....
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 22:35

lotnikwsk napisał(a):

Dawaj wszystkie :D
Ja szukałem na przyszły rok noclegu w Agios Nikitas ale te co są w necie to dosyć drogie i odpuściłem :cry:

Ja też szukałam bardzo długo, także w A.G., ceny są naprawdę wysokie, najtaniej jest w miejscowościach kilka kilometrów od morza :)
Zrezygnowaliśmy z poszukiwań na Lefkadzie i zarezerwowaliśmy w Kyparissia, cena była powiem szczerze bardzo niska.

Przechwytywanie10.PNG

Ale ja co jakiś czas zaglądałam z utęsknieniem na Lefkadę i udało się, co prawda jak już pisałam nie mieszkaliśmy u naszej miłej właścicielki, ale było pięknie :)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 22:43

krakusowa napisał(a):

No wiesz, co za pytanie :roll:
Ja tam pewnie nie pojadę, więc przynajmniej sobie pooglądam :D :oczko_usmiech:

Aniu, Ty taka podróżniczka :) , jak nie pojedziesz 8O , masz bliżej :mrgreen:

Ale tak żebyś poczuła to ciepełko :lol: , specjalnie dla Ciebie :smo:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 22:52

Beata W. napisał(a):W Agios Nikitas mieszkaliśmy w 2013 roku. Te samochody na drodze wynikają z faktu iż do miasteczka jest zakaz wjazdu samochodem. Osoby, które mieszkają w Agios samochody muszą trzymać właśnie przy drodze :(

A tego nie doczytałam, trudno było wszystko ogarnąć, za dużo miejsc :cry:

A lazurów nigdy nie za dużo 8)

Przynajmniej zimą :oczko_usmiech:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 22:57

gusia-s napisał(a):Yyyy :( szkoda, że nie wstąpiliście nawet na chwilę do Agios, bo to jedna z ładniejszych wiosek na Lefkadzie... taka grecka. Jeśli na samej plaży byłoby dużo ludzi można było przeskoczyć na Milos ... na nogach trochę ciężko ale taxi pływa. Plaża w Agios jest malutka za to Milos rozległa i na pewno było na niej o wiele luźniej niż na Kavalifekcie :)

:evil: Szkoda, pewnie że szkoda :| , brakowało mi właśnie takiej ładnej greckiej wioski :roll:, za gapowe się płaci :la:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 23:05

piekara114 napisał(a):Fajne te kamienie, ale ilość parasoli przytłaczająca...

Eee, nie było tak strasznie, można było znaleźć coś pomiędzy kamieniami :mrgreen:

62.jpg
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 23:14

lkemot napisał(a):Dawaj, dawaj zdjęcia
W lipcu tam będę i już się nie mogę doczekać to sobie chociaż pooglądam i poczytam....

Więcej pooglądasz :oczko_usmiech:

Kilka fotek zrobionych tzw małpką wodną :wink:

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

3.jpg

2.jpg
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 26.01.2018 23:37

:hut: Bardzo faja relacja. Załapałem się chyba ostatni :) Bardo ładne zdjęcia i opisy. I widzę że P5008 sprawuje się świetnie w tak dalekiej podroży. Do Cro mój czarny pług też się sprawdził, może kiedyś i do Grecji spróbujemy :hut:
Ostatnio edytowano 26.01.2018 23:49 przez pablos77, łącznie edytowano 1 raz
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 26.01.2018 23:45

pablos77 napisał(a)::hut: Bardzo faja relacja. Załapałem się chyba ostatni :) Bardo fajne zdjęcia i opisy. I widzę że P5008 sprawuje się świetnie w tak dalekiej podroży. Do Cro mój czarny pług też się sprawdził, może kiedyś i do Grecji spróbujemy :hut:

Dał radę :oczko_usmiech: , ale lekko nie było :wink:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 27.01.2018 00:15

Ta sama plaża 8) cd

63.jpg

64.jpg

Zaraz za kamieniami jest fajna plaża...
Przechwytywanie3.PNG

Niektórzy przechodzą tam z klamotami :wink: , ja także próbuję, ale trochę się obawiam skręcenia nóżki :mrgreen: , jestem nieprzygotowana (japonki :mrgreen: )

65.jpg

66.jpg

67.jpg

68.jpg

69.jpg

70.jpg

71.jpg

72.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Przez Wiedeń, Nessebar, Stambuł, Meteory, Ateny do Athani.. - strona 1...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies