Buber napisał(a):Porto Katsiki piękne miejsce, można by cały urlop tam przeleżeć.
gusia-s napisał(a):Następny popas pewnie w Vasiliki a jest tam jedna piękna plażyczka, do której nie dotarłam
21monika napisał(a):Ło Matuś dawaj te kolory, lazury i mleko z atramentem bo za oknem ni to zima ni to chlapa.
Ślicznie u Ciebie
piekara114 napisał(a):Dzięki Dziewczyny za wyjaśnienia...
gusia-s napisał(a):A tu gdzie ten czerwony samochodzik parkowałamrenatalato napisał(a):......
gusia-s napisał(a):Jak widać nie było parasoli widocznych na fotkach Reni i było już znacznie mniej ludzi niż w pełnym sezonie mimo, że przybiły 2 potężne statki , na pokładzie których było łącznie z 600 osób w tym ja
Na filmiku widać jak radośnie żegnają nas Ci co tam zostali
................
gusia-s napisał(a):renatalato napisał(a):......gusia-s napisał(a):Przybliżyłam sobie tę fotkę i widzę, że mostek prowadzący na klif na tym cypelku uszkodzony po trzęsieniu ziemi nadal nie naprawiony więc dojścia nie ma w miejsce, z którego robiłam fotkę plaży
Zapuszczałaś się tam może?
Jeśli będzie Epir to pewnie na Lefkadę na 1 dzień wpadniemy...renatalato napisał(a):A proszę bardzo , wybierasz siępiekara114 napisał(a):Dzięki Dziewczyny za wyjaśnienia...
Beata W. napisał(a):Nadrobiłam w końcu zaległości Stambuł super już dłuższy czas chodzi mi po głowie ale raz daleko a dwa ostatnio trochę względy bezpieczeństwa brały górę ale widzę że chyba niepotrzebnie
Jeśli chodzi o Meteory to naprawdę wspaniałe miejsce które trzeba zobaczyć. U mnie w relacji też niebawem....chyba
Wielki Meteor po prostu mnie zauroczył a samo wejście w cale nie jest takie męczące na jakie wygląda z daleka, więc polecam gorąco
21monika napisał(a):Dzięki za te piękne - ostatnie dwa super
I udanego wyjazdu, pięknej pogody i szerokiej drogi
viltob08 napisał(a):Beata W. napisał(a):Nadrobiłam w końcu zaległości Stambuł super już dłuższy czas chodzi mi po głowie ale raz daleko a dwa ostatnio trochę względy bezpieczeństwa brały górę ale widzę że chyba niepotrzebnie
Jeśli chodzi o Meteory to naprawdę wspaniałe miejsce które trzeba zobaczyć. U mnie w relacji też niebawem....chyba
Wielki Meteor po prostu mnie zauroczył a samo wejście w cale nie jest takie męczące na jakie wygląda z daleka, więc polecam gorąco
Też nadrobiłam Nas również zauroczył Wielki Meteor. W zeszłym roku, postanowiliśmy "zaliczyć" Stefana, ale zdecydowanie robi mniejsze wrażenie... Tamten ma dosyć dużo do zaoferowania zwiedzającym, jest duży, wiec turyści jakoś się rozchodzą po nim i ten widok... Polecam, mimo schodów do przejścia
piekara114 napisał(a):Jeśli będzie Epir to pewnie na Lefkadę na 1 dzień wpadniemy...renatalato napisał(a):A proszę bardzo , wybierasz siępiekara114 napisał(a):Dzięki Dziewczyny za wyjaśnienia...
Miłego wypoczynku
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe