Kolejna uczta dla oka to Porto K.

Prawie jak w Oia albo Mezzo w ImerovigliBuber napisał(a):gusia-s napisał(a):Na takie zachody to się rezerwuje miejsca w knajpce gdzieś wysoko w górach np. w Panoramic View k. Kalamitsi albo jeszcze wyżej w Exanthii ...
Że w Rachii takie tłumy ... no no.
gusia-s napisał(a):Na takie zachody to się rezerwuje miejsca w knajpce gdzieś wysoko w górach np. w Panoramic View k. Kalamitsi albo jeszcze wyżej w Exanthii a Wy mieliście to za free nie wyściubiając nosa poza taras
Kolejna uczta dla oka to Porto K.jakby ktoś krochmal rozmieszał albo nalał mleka do atramentu
Buber napisał(a)::D![]()
Ale szczerze powiedziawszy wolę taką Rachi czy T'Aloni na Lefkadzie ...albo Vrisi na Krecie.
Trzeba się poświęcić, specjalnie pojechać, doskonała kuchnia + nastrój, widoki - jest poczucie przeżycia czegoś wyjątkowego.
gusia-s napisał(a):Nic nie powiem bo mowę odejmujemoże tylko, że takich fal nie miałam na Porto ale miałam na innej plaży
Te kolory wydają się być nierealne ale takie są w rzeczywistości.
piekara114 napisał(a):Czy w lewej części plaży stale jest taki cień???
Kolory wyglądają na nieziemskie....
renatalato napisał(a):piekara114 napisał(a):Czy w lewej części plaży stale jest taki cień???
Słońce pomału zagląda na tę plażę, od godziny 11 coraz więcej plaży ma słoneczko, a po południu już nie ma się gdzie ukryć
![]()
...
Przybliżyłam sobie tę fotkę i widzę, że mostek prowadzący na klif na tym cypelku uszkodzony po trzęsieniu ziemi nadal nie naprawiony więc dojścia nie ma w miejsce, z którego robiłam fotkę plażyrenatalato napisał(a):......
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe