tiwa napisał(a):Krótko w Stambule, ale treściwie . Najważniejsza, jak dla mnie, Hagia Sophia zobaczona . Jedziemy dalej.
pzdr.
Można było więcej zobaczyć, ale w pewnym wieku, zmęczenie materiału i do tego temperatura ....... kiedyś tam wrócę
tiwa napisał(a):Krótko w Stambule, ale treściwie . Najważniejsza, jak dla mnie, Hagia Sophia zobaczona . Jedziemy dalej.
pzdr.
te kiero napisał(a):Zgadzam się z tiwą, krótki pobyt, ale wystarczająca zachęta, by odwiedzić to miasto... tylko te wizy i Hgs
krakusowa napisał(a):renatalato napisał(a): ale w pewnym wieku
No XXI jakbyś zapomniała
piekara114 napisał(a):Meteory marzą mi się od dawna...mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda się je odwiedzić...
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Meteory marzą mi się od dawna...mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda się je odwiedzić...
U mnie jest dokładnie tak samo, dlatego śledzę z uwagą.
piekara114 napisał(a):Odwiedziłaś wcześniej inne klasztory? I skąd pomysł, żeby właśnie ten zwiedzić?
Jak tam będę to zapewne odwiedzę jeden lub dwa, tylko na co się zdecydować...
Beata W. napisał(a):Nadrobiłam w końcu zaległości Stambuł super już dłuższy czas chodzi mi po głowie ale raz daleko a dwa ostatnio trochę względy bezpieczeństwa brały górę ale widzę że chyba niepotrzebnie
Jeśli chodzi o Meteory to naprawdę wspaniałe miejsce które trzeba zobaczyć. U mnie w relacji też niebawem....chyba
Wielki Meteor po prostu mnie zauroczył a samo wejście w cale nie jest takie męczące na jakie wygląda z daleka, więc polecam gorąco
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe