renatalato napisał(a):Po drodze mijamy takie tam
coś mi się wydaje, że w takich okolicznościach musiałbym "zaliczyć" co najmniej te kapcie z pomponem
pytanie czy tylko liry czy może sprzedawcy z uwagi na turystów przyjmują płatność w euro
renatalato napisał(a):Po drodze mijamy takie tam
te kiero napisał(a):renatalato napisał(a):Po drodze mijamy takie tam
coś mi się wydaje, że w takich okolicznościach musiałbym "zaliczyć" co najmniej te kapcie z pomponem
pytanie czy tylko liry czy może sprzedawcy z uwagi na turystów przyjmują płatność w euro
gusia-s napisał(a):Juz dawno dodałam do obserwowanych ale czasu nie było poczytać i popaczeć
Super trasa
Znam tylko Wiedeń z wielokrotnego przejazdu no i Nesseber, który kojarzę jak przez mgłę aczkolwiek dobrze pamiętam brukowane uliczki, te domki kamienne na parterze a drewniane od góry, budowle cerkiewne no i jakiś supermarket z wieloma wejściami . W supermarkecie zagubił się nam tata. Nie było wtedy telefonów komórkowych no i znaleźć się w tym Nesseberze kompletnie nie mogliśmy. Cóż było robić? wróciłyśmy z mamą i siostrą wodolotem do Sozopolu a tata dotarł drogą lądową grubo po nas Taka była przygoda.
Coś mi się kojarzy, że wtedy mówiono nam, że część starego Nesseberu wraz z kilkoma cerkwiami znajduje się pod wodą? Ale może mi się coś pomieszało, to było ponad 30 lat temu i zabytkami się wtedy średnio interesowałam
Stambuł często gości ostatnio na ekranach TV ... tyle seriali tureckich leci, chyba mamy jakąś promocję na ich zakup ... hurtem
No proszę Cię ... zaliczałam się już do nastolatek i miałam swój tymczasowy dowód osobisty... w czerwonych okładkachrenatalato napisał(a):Gusia , przecież Ty trzydzieści lat temu, to musiałaś być całkiem mała ...
gusia-s napisał(a):No proszę Cię ... zaliczałam się już do nastolatek i miałam swój tymczasowy dowód osobisty... w czerwonych okładkachrenatalato napisał(a):Gusia , przecież Ty trzydzieści lat temu, to musiałaś być całkiem mała ...
agata26061 napisał(a):O pałac Sulejmana Wspaniałe stulecie oglądałam, więc z chęcią zobaczyłabym ten pałac na własne oczy