maksikaz napisał(a):Poproszę was o mapę dojazdu do Rijeki albo przez Wegry via zagrzeb lub tzw starą trasą przez Austrię,Słowienie
maksikaz napisał(a):Znajmomy namawia mnie na trasę przez Węgry bo ponoc jest cały czas autostrada. Jechałem kilka ładnych lat temu , ale przez Austrię. Znajmomy mówił mi,że przez te kilka lat przybyło autostrad szczególnie w Słowenii i Chorwacji. ja wole trasę, którą jechałem. On z kolei przez Węgry. Chce zobaczyc jak to wyglada na mapach. dzieki za pomoc
mireks napisał(a):maksikaz napisał(a):Znajmomy namawia mnie na trasę przez Węgry bo ponoc jest cały czas autostrada. Jechałem kilka ładnych lat temu , ale przez Austrię. Znajmomy mówił mi,że przez te kilka lat przybyło autostrad szczególnie w Słowenii i Chorwacji. ja wole trasę, którą jechałem. On z kolei przez Węgry. Chce zobaczyc jak to wyglada na mapach. dzieki za pomoc
Można śmiało jechać i przez Węgry,można cały czas autostradą lub ją trochę skrócić,a można i bez opłat,trasa 86.
maksikaz napisał(a):Znajmomy namawia mnie na trasę przez Węgry bo ponoc jest cały czas autostrada. Jechałem kilka ładnych lat temu , ale przez Austrię. .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi