napisał(a) pasażer » 12.02.2009 01:07
zawodowiec napisał(a):Popiel, jedni lubią kilkadziesiąt zdjęć tablic Makarska, Split, Zagreb itd, niepotrzebne skreślić (jak najbardziej na temat bo w HR) a inni kilka zdjęć z urzekającą historią
czy jakąś akcją, kojarzących się z jakąś przygodą (czasem na innym końcu Europy - nie na temat - biję się w piersi, postaram się poprawić a za pokutę poczęstuję Cię rakiją na jakimś zlocie jak się spotkamy
).
Wybacz, ale poprawię Twoje zdanie. Jedni lubią po drodze focić domy, zamki, mosty, inni strażniczki leśne, a ja jestem maniakiem znaków drogowych, które tu wkleiłem. Na fotki z urzekającą historią jest miejsce w relacjach, więc już nie ściemniaj, chyba że próbujesz temat rozwalić. Wątku o sławnych zlotach, również nie trzeba podejmować w każdym temacie, a jeżeli to by miła być dla Ciebie pokuta a nie przyjemność, to zwalniam Cię z niej byś nie cierpiał. Kończę dyskusję. Spójrz jak fajnie i czysto temat się toczy i proszę uszanuj go. Dziękuję.
zawodowiec napisał(a):No to specjalnie dla Ciebie na temat...
Chorwacja, na Jadrance koło Trogiru, 2006
No to specjalnie dla Ciebie na temat... i tym razem nie znaki.
Chorwacja - w drodze z Trogiru do PN KRKA - 2006 - widoczki 2 (nie przez szybę, ale z auta)
Ostatnio edytowano 13.02.2009 20:30 przez
pasażer, łącznie edytowano 1 raz