Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przez szybę samochodu....droga do i po Chorwacji

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2009 22:51

MorskiPas napisał(a):
lubelski napisał(a):... pomysł dla Morskiego na konkurs bo widzę że zdjęć mamy masę.... :wink:

Myślę Andrzeju, że pomysł z konkursem wcale nie jest dobry i mógłby zabić ten rewelacyjny wątek.

Witaj Krzysztofie,jak widzisz w miarę porządnie się zachowuje wątek, a czy on rewelacyjny eeeetam,po prostu miałem parę takich fotek i pomyślałem że może i inni mają....
A tu takie zaskoczenie... ale zdjęcia to rewelacja na 100%. Z konkursem to tylko w temacie że pochowały chomiki super zdjęcia i nie chcą pokazywać sami tylko trzeba z Nich wyciągać he he .
pozdrawiam
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 11.02.2009 23:05

Hej "lubelski" - bardzo fajny pomysł.
Fotki które forumowicze pokazują zalegały gdzieś w zakamarkach twardych dysków - przynajmniej w naszym przypadku nie zakwalifikowały się do albumu fotek z wakacji a nawet na pokaz na kompie,a tu takie zainteresowanie - naprawdę fajnie,że można je pokazać.
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 11.02.2009 23:23

Kilka fotek z trochę "większego" samochodu :)
Na niektórych widać nawet naklejki "Wyjście Awaryjne" , ale przynajmniej szyby były bardzo duże ( panoramiczne ) i można było spory kawałek krajobrazu złapać.
To nasze pierwsze fotki z Chorwacji , po minięciu granicy Słoweńskiej kiedy się już troszkę rozwidniło.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 11.02.2009 23:37

Ten wał chmur przed górami nie nastrajał nas optymistycznie,ale jak dowiedzieliśmy się przed wyjazdem ( oczywiście na forum ),dopiero po minięciu gór i przejechaniu kilku tuneli pogoda zmienia się diametralnie na lepszą i tak było faktycznie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 11.02.2009 23:49

Podziwiamy autostrady "wykute" w litej skale i coraz bardziej "egzotyczną" roślinność - zbliżamy się do Dalmacji

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 12.02.2009 00:11

Pierwszy widok Jadranu i ten niesamowity kolor wody - praktycznie wszyscy pasażerowie rzucili się na prawą stronę autokaru,żeby robić fotki , mieliśmy obawy ,żeby autokar się nie przewrócił - dobrze ,że kierowca pozostał na swoim miejscu :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 12.02.2009 00:17

Gdzieś w okolicy tych wiatraków był zjazd w lewo do Parku Narodowego i wodospadów Krka - jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 12.02.2009 00:24

To ostanie chmury,które psuły nam humor , po minięciu tego tunelu przywitała nas prawdziwa śródziemnomorska pogoda.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 12.02.2009 01:07

zawodowiec napisał(a):Popiel, jedni lubią kilkadziesiąt zdjęć tablic Makarska, Split, Zagreb itd, niepotrzebne skreślić (jak najbardziej na temat bo w HR) a inni kilka zdjęć z urzekającą historią :lol: czy jakąś akcją, kojarzących się z jakąś przygodą (czasem na innym końcu Europy - nie na temat - biję się w piersi, postaram się poprawić a za pokutę poczęstuję Cię rakiją na jakimś zlocie jak się spotkamy :D ).

Wybacz, ale poprawię Twoje zdanie. Jedni lubią po drodze focić domy, zamki, mosty, inni strażniczki leśne, a ja jestem maniakiem znaków drogowych, które tu wkleiłem. Na fotki z urzekającą historią jest miejsce w relacjach, więc już nie ściemniaj, chyba że próbujesz temat rozwalić. Wątku o sławnych zlotach, również nie trzeba podejmować w każdym temacie, a jeżeli to by miła być dla Ciebie pokuta a nie przyjemność, to zwalniam Cię z niej byś nie cierpiał. Kończę dyskusję. Spójrz jak fajnie i czysto temat się toczy i proszę uszanuj go. Dziękuję.

zawodowiec napisał(a):No to specjalnie dla Ciebie na temat...
Chorwacja, na Jadrance koło Trogiru, 2006

No to specjalnie dla Ciebie na temat... i tym razem nie znaki.

Chorwacja - w drodze z Trogiru do PN KRKA - 2006 - widoczki 2 (nie przez szybę, ale z auta)
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 13.02.2009 20:30 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 12.02.2009 01:51

Popiel napisał(a):Wybacz, ale poprawię Twoje zdanie. Jedni lubią po drodze focić domy, zamki, mosty, inni strażniczki leśne, a ja jestem maniakiem znaków drogowych, które tu wkleiłem.

Popiel napisał(a):No to specjalnie dla Ciebie na temat... i tym razem nie znaki.

Czy ja gdzieś pisałem że mam coś przeciwko zdjęciom znaków? Dałem przykład że różni ludzie lubią różne rzeczy, dla mnie Twoje znaki też są fajne bo w ogóle lubię zdjęcia drogi...
A te 2 ostatnie fotki naprawdę pierwsza klasa.

Popiel napisał(a):Na fotki z urzekającą historią jest miejsce w relacjach, więc już nie ściemniaj. Jeżeli to ma być dla Ciebie pokuta a nie przyjemność, to zwalniam Cię z niej byś nie cierpiał. Kończę dyskusję.

O kufa, chłodem i grozą powiało, chyba jestem na Twojej krótkiej liście :lol: Mimo wszystko jak nam będzie dane się spotkać i będę miał małe conieco to z przyjemnością (widziałeś tą uśmiechniętą mordę po mojej pokucie?) się z Tobą podzielę :)
pzdr

PS. Jeszcze na dowód że też lubię znaki drogowe...

Obrazek

Obrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.02.2009 07:42

Istria
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano 06.03.2009 12:52 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.02.2009 11:40

:) takie też spotykałem

Obrazek
Obrazek

i takie straże też :) okolice Makarskiej

Obrazek
Obrazek

okolice Tucepi

Obrazek
Obrazek

To zdjęcie to chyba każdy ma w swoim archiwum :lol:

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam :)
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 12.02.2009 12:20

Zawodowiec, a co znaczy ten napis "Minety"? Owoc jakiś, warzywo, czy co?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.02.2009 12:29

Gdzieś w okolicach Selce-Novi Vinodolski-Senj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano 06.03.2009 12:56 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 12.02.2009 12:42

lubelski napisał(a): Arek a doprowadzisz mnie zdjęciami do miejscowości Vrpolje ?? :wink: to moja trasa w tym roku :D

Niestety, jakoś do Slavonii mi nie po drodze
Ostatnio edytowano 12.02.2009 12:42 przez Arek, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Przez szybę samochodu....droga do i po Chorwacji - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone