corsarz napisał(a):czyli wariant 1
a mógłbyś napisać dlaczego taki wybór ? i ewentualnie jakiego kosztu się spodziewać na tym odcinku ?
corsarz napisał(a):walp napisał(a):Cześć.
Ja pojechałbym trasą Graz - Maribor - Ljubljana - Koper - Pula.
czyli wariant 1
a mógłbyś napisać dlaczego taki wybór ? i ewentualnie jakiego kosztu się spodziewać na tym odcinku ?
ulka740 napisał(a):Witam! nie wiem do końca czy na dobre forum się wklejam, ale mam pytanko: czy tóryś z drogich użytkowników - forumowiczów-cromaniaków była w zeszłym roku w Chorwacji jadą do pięknego kraju przez Barwinek, Słowację, Węgry i dalej chorwackimi autostradami w kierunku Omisia? Byłabym ogromnie wdzięczna
ulka740 napisał(a):Witam! nie wiem do końca czy na dobre forum się wklejam, ale mam pytanko: czy tóryś z drogich użytkowników - forumowiczów-cromaniaków była w zeszłym roku w Chorwacji jadą do pięknego kraju przez Barwinek, Słowację, Węgry i dalej chorwackimi autostradami w kierunku Omisia? Byłabym ogromnie wdzięczna
karalajna napisał(a):Margo87, na całej trasie będziesz miała mnóstwo takich miejsc, jak napisał Kris. Moja rada tylko taka, żebyś uważnie czytała tabliczki oznaczające następną stację na chorwackich autostradach. Ja podczas pierwszej podróży nie zwróciłam na to uwagi i beztrosko ominęłam sobie stację, a następna za 40km... Więcej tego błędu nie popełniłam
dids76 napisał(a):ulka740 napisał(a):Witam! nie wiem do końca czy na dobre forum się wklejam, ale mam pytanko: czy tóryś z drogich użytkowników - forumowiczów-cromaniaków była w zeszłym roku w Chorwacji jadą do pięknego kraju przez Barwinek, Słowację, Węgry i dalej chorwackimi autostradami w kierunku Omisia? Byłabym ogromnie wdzięczna
A tu zaglądała:
trasa-do-chorwacji-z-polski-poludniowo-wschodniej-t20577.html
Lub tu:
trasa-barwinek-budapeszt-varazdin-t36468.html
generał4101 napisał(a):Witam wszystkich czy możecie mi opisać,lub wkleić jak ominąć Słoweńską autostradę i namiary na lpg po drodze Czechy-Austria
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi