tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co zatrzymują się w Austrii na dłużej niż siku.
Czy możecie polecić jakąś miejscowość w okolicy trasy Wiedeń-Graz żeby spędzić tam cały dzień i zjeść coś dobrego?
tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co zatrzymują się w Austrii na dłużej niż siku.
Czy możecie polecić jakąś miejscowość w okolicy trasy Wiedeń-Graz żeby spędzić tam cały dzień i zjeść coś dobrego?
tranquilo napisał(a):Dzięki za podpowiedzi, pooglądam wasze sugestie.
Generalnie co do Wiednia to nie moje klimaty.
Nie lubię specjalnie miast i zwiedzania.
Bardziej kręcą mnie miejsca ciekawe krajobrazowo. Najlepiej jakieś góry.
No i tak zakładam że nie typowo musi to być przy tej trasie ale jakieś odbicie biorę pod uwagę.
W niedzielę o 8:00 rano chce być w Drveniku.
I plan jest taki żeby nie jechać typowo na noc, ale ruszyć rano w sobotę i zatrzymać się gdzieś w Austrii. Coś zobaczyć, (nigdy Austrii za dnia nie widziałem) i wieczorem ruszyć dalej. A za Zagrzebiem gdzieś się zdrzemniemy w autach.
tranquilo napisał(a):Spokojnie, każda rada jest cenna i warta rozważenia.
A ja swój rozum mam i na pewno nie porwę się na coś czego nie ogarnę fizycznie.
BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
Ile ty masz czasu że robisz za Google na forum. Chociaż napisz, znalazłem, ale nie byłem bo kogoś wsadzisz kiedyś na minę.
marekkowalak napisał(a):BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
Ile ty masz czasu że robisz za Google na forum. Chociaż napisz, znalazłem, ale nie byłem bo kogoś wsadzisz kiedyś na minę.
Czytając jego mądrości na forum, zastanawiam się, czy on w ogóle kiedykolwiek wyjechał poza Polskę, czy wszystko, co pisze, kopiuje bezmyślnie z netu.
marekkowalak napisał(a):BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
Czytając jego mądrości na forum, zastanawiam się, czy on w ogóle kiedykolwiek wyjechał poza Polskę, czy wszystko, co pisze, kopiuje bezmyślnie z netu.
Ja tak zwiedzałam np. Bratysławę czy na powrocie Wiedeń. Pomysł dla mnie fajny i spokojnie do zrealizowania, zwłaszcza że wyjedziesz rano wypoczęty.tranquilo napisał(a):Jak ruszę o 9:00 to będę tam gdzieś po 13:00 (w zależności gdzie ostatecznie zdecydujemy się zatrzymać).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi