tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co zatrzymują się w Austrii na dłużej niż siku.
Czy możecie polecić jakąś miejscowość w okolicy trasy Wiedeń-Graz żeby spędzić tam cały dzień i zjeść coś dobrego?
tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co zatrzymują się w Austrii na dłużej niż siku.
Czy możecie polecić jakąś miejscowość w okolicy trasy Wiedeń-Graz żeby spędzić tam cały dzień i zjeść coś dobrego?
tranquilo napisał(a):Dzięki za podpowiedzi, pooglądam wasze sugestie.
Generalnie co do Wiednia to nie moje klimaty.
Nie lubię specjalnie miast i zwiedzania.
Bardziej kręcą mnie miejsca ciekawe krajobrazowo. Najlepiej jakieś góry.
No i tak zakładam że nie typowo musi to być przy tej trasie ale jakieś odbicie biorę pod uwagę.
W niedzielę o 8:00 rano chce być w Drveniku.
I plan jest taki żeby nie jechać typowo na noc, ale ruszyć rano w sobotę i zatrzymać się gdzieś w Austrii. Coś zobaczyć, (nigdy Austrii za dnia nie widziałem) i wieczorem ruszyć dalej. A za Zagrzebiem gdzieś się zdrzemniemy w autach.
tranquilo napisał(a):Spokojnie, każda rada jest cenna i warta rozważenia.
A ja swój rozum mam i na pewno nie porwę się na coś czego nie ogarnę fizycznie.
BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
Ile ty masz czasu że robisz za Google na forum. Chociaż napisz, znalazłem, ale nie byłem bo kogoś wsadzisz kiedyś na minę.
marekkowalak napisał(a):BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
Ile ty masz czasu że robisz za Google na forum. Chociaż napisz, znalazłem, ale nie byłem bo kogoś wsadzisz kiedyś na minę.
![]()
Czytając jego mądrości na forum, zastanawiam się, czy on w ogóle kiedykolwiek wyjechał poza Polskę, czy wszystko, co pisze, kopiuje bezmyślnie z netu.
marekkowalak napisał(a):BartNS napisał(a):Świetny pomysł. Kolega wczesniej wstaje kilka godzin jazdy, 8 km w 3 h na lekki spacerek nie wygląda. A później 8 godzin jazdy w nocy. Z mojej perspektywy to pierwsza drzemka byłaby w Słowenii.
![]()
Czytając jego mądrości na forum, zastanawiam się, czy on w ogóle kiedykolwiek wyjechał poza Polskę, czy wszystko, co pisze, kopiuje bezmyślnie z netu.
Ja tak zwiedzałam np. Bratysławę czy na powrocie Wiedeń. Pomysł dla mnie fajny i spokojnie do zrealizowania, zwłaszcza że wyjedziesz rano wypoczęty.tranquilo napisał(a):Jak ruszę o 9:00 to będę tam gdzieś po 13:00 (w zależności gdzie ostatecznie zdecydujemy się zatrzymać).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi