bledzik napisał(a):Nie wiem czemu z kierunku Gliwic jeździcie przez tą Zilinę. Przecież do Bratysławy ( i dalej ) o wiele lepiej i szybciej jedzie się przez Ostrava- Olomouc - Brno.
Google maps zawsze pokazuje 20-30 min szybciej. Zresztą jest cały czas autostrada , a tu nie da się "nadrobić " tej krajówki
empire13 napisał(a):Zacznę od tego że jest na ten temat odpowiedni wątek a nawet dwa
Pewnie tam za chwilę twoje pytanie będzie przeniesione.
A odpowiadając na pytanie: zależy jak, skąd i gdzie chcesz jechać.
Ja jadąc przez Węgry jadę przez Czechy bezpłatną droga nr 11 a później przez Słowację.
Na walutę nie zwracam uwagi. Dla mnie liczą się koszty winiety, czas dojazdu i ewentualnie lokalizacje do odwiedzenia po drodze.
Gdy będę chciał na chwilę wpaść do Wiednia to tylko przez Czechy.
Jak jechałem na Istrię to też tylko Czechy.
StaryMarek napisał(a):Musiałbym chyba całe forum przeczytać by znaleźć. Sorry, ale mnie puki co tylko to interesuje
StaryMarek napisał(a):Na Istrię z małopolski. Czyli Czechy (?)
StaryMarek napisał(a):Na Istrię z małopolski. Czyli Czechy (?)
empire13 napisał(a):StaryMarek napisał(a):Musiałbym chyba całe forum przeczytać by znaleźć. Sorry, ale mnie puki co tylko to interesuje
Wystarczyło tam zadać pytanie
StaryMarek napisał(a):empire13 napisał(a):StaryMarek napisał(a):Musiałbym chyba całe forum przeczytać by znaleźć. Sorry, ale mnie puki co tylko to interesuje
Wystarczyło tam zadać pytanie
Tam to znaczy gdzie?
piekara114 napisał(a):A jak do tej pory jeździłeś? Bo przecież nie pierwszy raz jedziesz na ten camping na Istrii?
No i Małopolska też jest duża. Inaczej pojedzie osoba z Wadowic, inaczej z Zawoi (a to tylko 30 km różnicy), inaczej z Krakowa czy Nowego Sącza.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi