Ruch1920 napisał(a):dids76 napisał(a):Ruch1920 napisał(a):Witam.Czy ktoś się orientuje czy przejście graniczne Gołkowice - Zawada jest otwarte ?
Jest otwarte.
Dzięki dids76.
Na Ciebie zawsze można liczyć.
hrumkules napisał(a):Witam, we wrześniu jadę do Chorwacji. Mam zarezerwowany nocleg w Brnie później zamierzam pojechać przez Austrię. Jaka trasę wybrać żeby przez Czechy przejechać darmowymi drogami, sprawdzałem trasę w google z zaznaczonym darmowymi drogami i mam wątpliwości czy Google dobrze pokazuje. Chodzi dokładnie o odcinek z Brna do granicy z Austrią, droga nr 52 jest zaznaczona jako płatna a mapa prowadzi właśnie ta trasą
dids76 napisał(a):Ruch1920 napisał(a):dids76 napisał(a):Ruch1920 napisał(a):Witam.Czy ktoś się orientuje czy przejście graniczne Gołkowice - Zawada jest otwarte ?
Czasami tamtędy wracam z Bielska Białej do domu, dzisiaj też tak pojadę.
rocker napisał(a):dids76 napisał(a):Ruch1920 napisał(a):dids76 napisał(a):Ruch1920 napisał(a):Witam.Czy ktoś się orientuje czy przejście graniczne Gołkowice - Zawada jest otwarte ?
Czasami tamtędy wracam z Bielska Białej do domu, dzisiaj też tak pojadę.
Dids76 - kumpel kupił kawałek ziemi w Gołkowicach i chce tam budować domek. Czasem tam bywam, można by zrobić mini zlot w Hospodzie za granicą
dids76 napisał(a):Niezły pomysł
rocker napisał(a):dids76 napisał(a):Niezły pomysł
to po powrocie się zgadamy.
A wracając do tematu wątku, jako że jedziemy z podobnych okolic, masz sprawdzone miejsce na Węgrzech do tankowania (nocnego tankowania)? Ja nie jechałem przez Węgry już chyba 3 lata i nie pamiętam jak tam było
rocker napisał(a):dids76 napisał(a):Niezły pomysł
to po powrocie się zgadamy.
A wracając do tematu wątku, jako że jedziemy z podobnych okolic, masz sprawdzone miejsce na Węgrzech do tankowania (nocnego tankowania)? Ja nie jechałem przez Węgry już chyba 3 lata i nie pamiętam jak tam było
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi