Czy na 86 na Węgrzech są jakieś stacje benzynowe z gazem? Jak się jedzie tą trasą? Mąż chce jechać na budapeszt a potem koło Balatonu ale ja myślę, że tą drogą będzie krócej.
Gosia
malj74 napisał(a):Czy na 86 na Węgrzech są jakieś stacje benzynowe z gazem? Jak się jedzie tą trasą? Mąż chce jechać na budapeszt a potem koło Balatonu ale ja myślę, że tą drogą będzie krócej.
Gosia
malj74 napisał(a):Czy na 86 na Węgrzech są jakieś stacje benzynowe z gazem? Jak się jedzie tą trasą? Mąż chce jechać na budapeszt a potem koło Balatonu ale ja myślę, że tą drogą będzie krócej.
Gosia
Gosia
makosm napisał(a):Macie jakieś ulubione miejsca na dłuższy postój w AT?
Dobrego na odpoczynek / drzemkę w samochodzie?
stasiu1971 napisał(a):witam , czy ktoś ma taki problem (google maps) w ogóle w proponowanych trasach przestało pokazywać przez Węgry , a w telefonie nawet , nie umiem zmienić na Zwardoń trasy , wpisujecie punkty czy jak ją wyznaczacie ??
te kiero napisał(a):U mnie jest wszystko Ok na kilku urządzeniach i mapach:
Marsallah napisał(a):Słuchajcie, jutro jadę z Wiednia do Gliwic i rozważam, czy zamiast tłuc się dookoła przez Żywiec i B-B nie zjechać w Świerczynowcu w stronę Czech i nie pojechać aż do Skrbeńska i nie wjechać na A1 w Mszanie.
Marsallah napisał(a):Pytanie: czy trasa w CZ drogami 11 i 68 jest płatna? Bo Google maps pokazują mi ją jako bezpłatną, ale strona mytocz.eu już twierdzi, że 11 jest płatna. Wiem, że jest płatna dla ciężarówek, ale czy dla samochodów osobowych również?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi