krakus84 napisał(a):bledzik napisał(a):ON tańszy w Austrii ( poza autostradą ), PB tańsza w Słowenii i nie trzeba zjeżdżać z autostrady ( nie wiem czy wolno w "tych czasach")
gdzie w Austrii można zatankować taniej niż na Słowenii?
kojacek napisał(a):krakus84 napisał(a):bledzik napisał(a):ON tańszy w Austrii ( poza autostradą ), PB tańsza w Słowenii i nie trzeba zjeżdżać z autostrady ( nie wiem czy wolno w "tych czasach")
Poza autostradą-Temmel, Mureck itp.
Przynajmniej tak było zawsze kilka lat temu
lu5asz napisał(a):kojacek napisał(a):krakus84 napisał(a):bledzik napisał(a):ON tańszy w Austrii ( poza autostradą ), PB tańsza w Słowenii i nie trzeba zjeżdżać z autostrady ( nie wiem czy wolno w "tych czasach")
Ile oszczędzacie na tym ?
lu5asz napisał(a):kojacek napisał(a):krakus84 napisał(a):bledzik napisał(a):ON tańszy w Austrii ( poza autostradą ), PB tańsza w Słowenii i nie trzeba zjeżdżać z autostrady ( nie wiem czy wolno w "tych czasach")
Ile oszczędzacie na tym ?
maxredaktor napisał(a):Jak to zawsze trzeba być czujnym:
https://40ton.net/czeska-autostrada-d35-pekla-od-upalow-karambol-oraz-dziesiec-osob-w-szpitalu/
Autostrada się wybrzuszyła na nitce w stronę Polski, miejmy nadzieję że tego samego nie będzie w części wiodącej na południe.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi