Gdzie/ Którędy? Z jakiego województwa jesteś?tentypmich napisał(a):Hej, jak wygląda aktualnie przejazd ? Są jakieś ogarniczenia/kontrole?
tentypmich napisał(a):dids76 napisał(a):Gdzie/ Którędy? Z jakiego województwa jesteś?tentypmich napisał(a):Hej, jak wygląda aktualnie przejazd ? Są jakieś ogarniczenia/kontrole?
Małopolska, sami nie wiemy gdzie dokładnie jechać, myślimy o Istria - to pierwszy wyjazd na chorwacje jedziemy 2+2.
Które miejsce polecasz ?
dids76 napisał(a):tentypmich napisał(a):dids76 napisał(a):Gdzie/ Którędy? Z jakiego województwa jesteś?tentypmich napisał(a):Hej, jak wygląda aktualnie przejazd ? Są jakieś ogarniczenia/kontrole?
Małopolska, sami nie wiemy gdzie dokładnie jechać, myślimy o Istria - to pierwszy wyjazd na chorwacje jedziemy 2+2.
Które miejsce polecasz ?
Z Małopolski możesz bez ograniczeń jechać przez Słowację, Węgry, Czechy, Austrię i Słowenię - tutaj tylko tranzyt maks 12 godzin.
Trasę wyznacz sobie przez Google Maps i nie powinno być żadnego problemu.
Na Istrii nigdy nie byłem więc nic nie mogę polecić
tentypmich napisał(a):O co chodzi z tym tranzytem 12 godzin, tyle jest oczekiwania na granicy w Słowenii?
Rekin 11 napisał(a): Czy droga dalsza na Budapeszt i koło Balatonu jest potencjalne bezpieczniejsza??? I czy cały czas autostradowa?
Rekin 11 napisał(a): Ostatnim razem spróbowałem jechać przez Słowację i Węgry. Trasa Śląsk- Cieszyn- Bratysława- i tu się zaczyna ,, ściołem,, chyba jak większość autostradę prowadzącą w stronę Budapesztu i to był BŁĄD ! Trzy sarny miałbym na masce nie wspominając o przebiegających lisach.
tentypmich napisał(a):dids76 napisał(a):tentypmich napisał(a):dids76 napisał(a):Gdzie/ Którędy? Z jakiego województwa jesteś?tentypmich napisał(a):Hej, jak wygląda aktualnie przejazd ? Są jakieś ogarniczenia/kontrole?
Które miejsce polecasz ?
Z Małopolski możesz bez ograniczeń jechać przez Słowację, Węgry, Czechy, Austrię i Słowenię - tutaj tylko tranzyt maks 12 godzin.
Trasę wyznacz sobie przez Google Maps i nie powinno być żadnego problemu.
Na Istrii nigdy nie byłem więc nic nie mogę polecić
O co chodzi z tym tranzytem 12 godzin, tyle jest oczekiwania na granicy w Słowenii?
yzedef napisał(a):Co wy z tym zwierzakami ?, tam jakiś park jest czy co ?. Będę tą drogą za chwilę jechał i gdzie ich najbardziej się obawiać ?.
anakin napisał(a):yzedef napisał(a):Co wy z tym zwierzakami ?, tam jakiś park jest czy co ?. Będę tą drogą za chwilę jechał i gdzie ich najbardziej się obawiać ?.
W lesie (przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać)
Jechałem tamtędy wiele razy i nigdy nawet zająca nie widziałem.
Co nie znaczy, że zwierząt nie ma.
Są.
Jak wszędzie indziej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi