andywiki napisał(a):wielbiciel napisał(a):toomas napisał(a):yarko2000 napisał(a):[...] Do tej pory trasa to Cz - A- SLO - HR, zawsze z pominięciem autostrad w SLO. [...]
W tym roku pojadę kilka dni przed Tobą (06.07) - trasą SK - HU - CRO. Więc mogę porównać trasy i wrażenia [...]
To ja mam podobnie tylko najpierw jeździłem przez Węgry a potem przerzuciłem się na wariant CZ-A-SLO i tak jest do dzisiaj. Dla mnie wygodne po prostu jest to, że ruszając z Tarnowa mam praktycznie tylko autostrady. Bez autostrady mam 30km odcinka przez Brzecław no i awaryjnie objazd przez Cvetlin (30km). Wiem, że na autostradzie jest ryzyko zatoru ale na 8 lat jak jeździmy do cro nigdy nie staliśmy w korku z powodu wypadku (na szczęście ) . Spowolnienia z powodu remontów się zdarzają ale nie są uciążliwe.
Pozdrawiam tych co przez CZ-A-SLO i tych co przez SK-H bo jedna i druga trasa jest ok a wybór danej jest sprawą indywidualną
Można jeszcze wybrać wariant mieszany czyli CZ-A-H, równie szybki jak przez CZ-A-SLO.
Można potwierdzam jechałem i jest naj najbardziej Oki, pozdrawiam wielbiciel serdecznie
Cieszę się że skorzystałeś, w obie strony tak jechałeś.