TabalugaPL napisał(a):Witam. Wybieram się 11 sierpnia do Chorwacji...
No i w końcu jak to jest z tym CB Radio w Austrii?
TabalugaPL napisał(a):Witam. Wybieram się 11 sierpnia do Chorwacji(jeszcze nie wiem czy Makarska/Baska Voda/Omis). Chodzi mi o trasę, jak wygląda sytuacja przez Czechy, Austrię, Słowenię? Czy stoi się dużo w korkach, a jak np sytuacja przez Słowację i Węgry. Planujemy się wybrać do Chorwacji przez 1 opcję, a wrócić 2 opcją przy okazji zwiedzając chociaż przez chwile Budapeszt No i w końcu jak to jest z tym CB Radio w Austrii?
TabalugaPL napisał(a): A co do CB radio, to czy jest możliwość używania go na terenie Austrii?
TabalugaPL napisał(a):Odnośnie trasy. Wyjeżdżam z okolic Częstochowy i interesuje mnie jak wygląda sprawa z korkami po drodze.
1 opcja no to kierunek Ostrawa - Ołomuniec - Brno - Wiedeń - Graz no i później już do Malarskiej. A druga opcja to Żylina - Trenczyn - Bratysława - Gyor - Zagrzeb. A co do CB radio, to czy jest możliwość używania go na terenie Austrii?
button napisał(a):Czołem,
w tym roku wybieramy się na wyspę Hvar.
Zastanawiam się czy wybrać trasę, którą jechaliśmy już dwukrotnie (Słowacja i zachodnie Węgry) czy Austria-Słowenia ?
Doradźcie co będzie lepszym kompromisem ze względu na czas/koszt
Zamierzamy wyruszyć w piątek 17 około godziny 19-20
Zastanawiam się czy wybrać trasę, którą jechaliśmy już dwukrotnie (Słowacja i zachodnie Węgry) czy Austria-Słowenia ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi