rocker napisał(a):co znaczy M-L-P ?
M - Maribor; P -Ptuj; L - ?
Wydaje mi się, że Mureck Lenart Ptuj
rocker napisał(a):Ja w tym roku planuję lecieć standardowo 86 przez Węgry na Redics, Lendave i dalej Mursko S. (HR).
Jak z tymi otwartymi odcinkami autostrady M86 są płatne już?
Pääkäyttäjä napisał(a):Przy okazji - ktos kojarzy, gdzie i co to za zamek byl w Slowenii, taki na skale? Z kolejka na górę? Zakrecilem sie i nie pamiętam, gdzie to było
Pääkäyttäjä napisał(a):Przy okazji - ktos kojarzy, gdzie i co to za zamek byl w Slowenii, taki na skale? Z kolejka na górę? Zakrecilem sie i nie pamiętam, gdzie to było
dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Przy okazji - ktos kojarzy, gdzie i co to za zamek byl w Slowenii, taki na skale? Z kolejka na górę? Zakrecilem sie i nie pamiętam, gdzie to było
Jeśli o ten Ci chodziło to w Austrii
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Przy okazji - ktos kojarzy, gdzie i co to za zamek byl w Slowenii, taki na skale? Z kolejka na górę? Zakrecilem sie i nie pamiętam, gdzie to było
Tak, tak - o ten właśnie A moja mi fanzoli, żeeee nieeee, na pewno Słowenia Dzieki o Niezawodny Gdzie to jest proszę? Byłem zbyt zajarany objazdem autostrady a nie chce mi sie na windowsowym tablecie meczyc z kamera z auta
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Tak, tak - o ten właśnie A moja mi fanzoli, żeeee nieeee, na pewno Słowenia Dzieki o Niezawodny Gdzie to jest proszę? Byłem zbyt zajarany objazdem autostrady a nie chce mi sie na windowsowym tablecie meczyc z kamera z auta
wielbiciel napisał(a):Ale Schengen narobiło.... żeby nie wiedzieć w jakim kraju się było (jest).
Janusz Bajcer napisał(a):Jest coś takiego z kolejką w stolicy kraju ...
Bez kolejki na skale jest w pobliżu Postajnej Jamy ...
dids76 napisał(a):Na drodze B66 pomiędzy Ilz a Feldbach
walp napisał(a):dids76 napisał(a):Na drodze B66 pomiędzy Ilz a Feldbach
Za 4 euro można wjechać windą na skałę http://veste-riegersburg.at/
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi