maxredaktor napisał(a):Panowie, bo wpadnie tu mod i posprząta. Trzymajmy się tematu.
Cykasz się ? niestety niektórzy nie są w stanie opanować się i muszą szerzyć wszechwiedzę Po prostu oni (T) wiedzą lepiej co jest dla nas dobre
Lednice napisał(a):Ja uważam że bronienie "swojej" trasy jest oczywistą oczywistością,
tak samo jak krytykowanie tego, co się nie podoba przy innych trasach
Lednice napisał(a):Moim zdaniem macie głupią koncepcję
W zasadzie absurdalną
maxredaktor napisał(a):Panowie, bo wpadnie tu mod i posprząta. Trzymajmy się tematu.
Lednice napisał(a):Panowie Romuald, Bluesman i Walp, polemizujmy merytorycznie,
bo na razie to jest tylko i wyłącznie atak ad personam
Lednice napisał(a):Po mojej MERYTORYCZNEJ odpowiedzi na post didsa zaczęło się tylko off topic
Lednice napisał(a):Czekam na pomysły, jak ominąć płatne odcinki w Austrii
Lednice napisał(a):Możemy się nie lubić, ale trzymajmy się pewnych zasad
Np. brak ataków ad personam
Lednice napisał(a):Jak komuś się moje zasady nie podobają, to nie jest moja wina
Lednice napisał(a):Przy podróży trwającej ponad tydzień:
Lednice napisał(a):Moim zdaniem w dzień lepiej kupić czeską winietę i pojechać z Boboszowa na Mohelnice, potem na Ołomuniec i Brno
Te 70 złotych za winietkę za przejechanie 240 kilometrów autostrad to jest umiarkowana cena przy 20 złotych za odcinek z Katowic do Krakowa, czy winietkę słoweńską
Lednice napisał(a): tylko ich pomysły, moim zdaniem niezbyt mądre
Nawet bardzo miła osoba, bardzo fajna, może mieć głupi pomysł, zdarza się, nikt nie jest doskonały
i obrażanie się na taką krytykę to jest przedszkole
damianisko5 napisał(a):Przez Bańską B. i Zvoleń trochę dalej i dłużej ... i płatny odcinek między BB i Z. Tej "niebieskiej" nie znam.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi