magda8867 napisał(a):Czy ktoś mi pomoże: czy chcąc dojechać do autostrady w CHorwacji i jeździe przez 86 muszę zaliczyć kawałek płatnej na Węgrzech?. Zamierzamy 1 raz jechać od Bratysławy do Letenye przez 86
arabesqa74 napisał(a):Lednice , podpowiedz mi proszę, jak rozplanować podróż, zakładając nocleg w Szekesfehervar - 14.08 i dojazd 15.08 na miejsce do Zaostrogu? Tak, wiem, że nie jeździ się z piątku na sobotę, ale jest mus i trzeba z nim żyć. Pytanie brzmi, czy zrywać się bladym świtem z hotelu i "drzeć" czym prędzej, by przejechać Lućko jak najwcześniej, czy dać sobie spokój, wyspać się, zjeść śniadanie i powolutku dążyć do celu, zwiedzając np. Zagrzeb po drodze, tak, żeby przejechać te potencjalnie problematyczne węzły bardziej popołudniu. Z góry dzięki
magda8867 napisał(a):Czy ktoś mi pomoże: czy chcąc dojechać do autostrady w CHorwacji i jeździe przez 86 muszę zaliczyć kawałek płatnej na Węgrzech?. Zamierzamy 1 raz jechać od Bratysławy do Letenye przez 86
oldGIZMO napisał(a):a ja chciałbym zapytać o stan autostrady słowackiej Żylina - Bratysława; czy są jakieś roboty drogowe....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi