amatus1 napisał(a):co oosba to inna wersja w kwestii dogodniejszych dni, kilka postów koledzy akcentowali, ze lepiej w sobota-niedziela teraz lepiej w tyg.i kazdy ma pewnie racje, wszystko zlalezy od danej sytuacji na drodze, zmiany turnusow itp
anakin napisał(a):Nie wiem kto to akcentował, ale jechać w sobotę, to najgorszy pomysł z możliwych.
Wtedy następuje zmiana turnusów (także w Polsce), więc jeżeli ktoś jedzie z północy, musi się liczyć ze sporymi utrudnieniami także i na polskich drogach.
Oczywiście, są sytuacje, kiedy ktoś musi w tę sobotę jechać.
Dojedzie.
Ale niech nie liczy na zbyt duży luz na trasie.
daniel1961 napisał(a):Witam,
15 lipca wyjeżdżamy z Gdańska do Dubrovnika z przyczepą kempingową, zakładałem trasę PL, CZ, A, SŁ, Czym bliżej wyjazdu tym mam więcej wątpliwości. Co sądzicie o takiej trasie: Gdańsk, Cieszyn,Żylina, Trnava, Bratysława, Szombathely, Letenye, Zagrzeb, Karlovac i na A1 do celu.
trakul napisał(a):Hej,
Cro wyjadacze możecie polecić trasę (pierwszy raz w Montenegro)
z Łopuszna (świętokrzyskie) do Petrovac?
dzięki wielkie
Czeki napisał(a):Sprawdzone dwa lata temu Kraków-Cieszyn-Mikulov-Wiedeń-Mureck-Lenart-Ptuj-Lucko- i do metyyy.
Polecam,
w tym roku tak samooo
A&S napisał(a): Za to mam pytanie, na SLO nie ma tak jak w A zakazu używania CB żeby ewentualnie ktoś mógł pomóc w objezdzie autostrady?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi